Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

AHMET VE NEZAHAT KELEŞOĞLU VAKFI'NDAN REKTÖR NAMIK AK'A ZİYARET

18.06.2021 - 10:45, Güncelleme: 03.01.2023 - 04:23 940+ kez okundu.
 

AHMET VE NEZAHAT KELEŞOĞLU VAKFI'NDAN REKTÖR NAMIK AK'A ZİYARET

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, Selçuk İnşaat Genel Müdürü Hasan Hulki Yücel'i makamında kabul etti.   Ahmet ve Nezahat Keleşoğlu Vakfı Başkanı M. Sonay Gürgen adına Rektör Namık Ak ile görüşmelerde bulunan Selçuk İnşaat Genel Müdürü Hasan Hulki Yücel, Prof. Dr. Namık Ak'a Vakıf Başkanı M. Sonay Gürgen'in selamlarını ileterek kendisiyle bir süre sohbet etti.   Rektör Namık Ak ve Selçuk İnşaat Genel Müdürü Hasan Hulki Yücel, Ahmet ve Nezahat Keleşoğlu Vakfı tarafından KMÜ’de yaptırılan ve yakın zamanda hasta kabulüne başlayacak olan Ahmet Keleşoğlu Diş Hekimliği Fakültesinin son durumu ile ilgili de fikir alışverişinde bulundular.   KMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Ertekin ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. Ziyaeddin Kırboğa’nın da yer aldığı ziyaret, iyi dilek temennilerinin ardından sona erdi.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, Selçuk İnşaat Genel Müdürü Hasan Hulki Yücel'i makamında kabul etti.

 

Ahmet ve Nezahat Keleşoğlu Vakfı Başkanı M. Sonay Gürgen adına Rektör Namık Ak ile görüşmelerde bulunan Selçuk İnşaat Genel Müdürü Hasan Hulki Yücel, Prof. Dr. Namık Ak'a Vakıf Başkanı M. Sonay Gürgen'in selamlarını ileterek kendisiyle bir süre sohbet etti.

 

Rektör Namık Ak ve Selçuk İnşaat Genel Müdürü Hasan Hulki Yücel, Ahmet ve Nezahat Keleşoğlu Vakfı tarafından KMÜ’de yaptırılan ve yakın zamanda hasta kabulüne başlayacak olan Ahmet Keleşoğlu Diş Hekimliği Fakültesinin son durumu ile ilgili de fikir alışverişinde bulundular.

 

KMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Ertekin ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. Ziyaeddin Kırboğa’nın da yer aldığı ziyaret, iyi dilek temennilerinin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.