Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gazeteciler deneme uçuşuna katıldı.

Yaşam (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 26.03.2013 - 16:19, Güncelleme: 03.01.2023 - 04:23 1706+ kez okundu.
 

Gazeteciler deneme uçuşuna katıldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Burulaş'ın deniz uçağı seferlerinin tanıtımı kapsamında gazeteciler, Gemlik'teki iskeleden kalkan uçakla, deneme uçuşuna katıldı.
Sabah saatlerinde İstanbul'daki Haliç İskelesi'nde yapılan tanıtım toplantısının ardından Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve beraberindekiler, ''Seabird'' adı verilen uçakla Gemlik'e geldi. Altepe, burada yaptığı açıklamada, uçuşların başlamasıyla İstanbul ile Bursa'nın daha da yakınlaşacağını söyledi.''Bu proje Bursa ile İstanbul'u birbirine yaklaştıracak. Bursa, Türk ekonomisinin kalbi İstanbul'a daha da yakınlaşacak'' diyen Altepe, ''Daha önce deniz yolu ile İstanbul'a bağlantı kurmuştuk. Şimdi de hava bağlantısı kuruyoruz. Buradan kalkan uçak, yaklaşık 20 dakika sonra İstanbul'a inecek. İstanbul bizim için önemli bir pazar. Bursa ekonomisinin gelişmesi için önemli bir proje bu. Özellikle mesafe nedeniyle İstanbul'dan Bursa'ya gelmekten kaçınanlar, bu imkanla rahatlıkla buraya gelebilecekler'' ifadelerini kullandı.Daha sonra basın mensupları, Gemlik deniz terminalinden yapılan deneme uçuşuna katıldı.
Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Burulaş'ın deniz uçağı seferlerinin tanıtımı kapsamında gazeteciler, Gemlik'teki iskeleden kalkan uçakla, deneme uçuşuna katıldı.

Sabah saatlerinde İstanbul'daki Haliç İskelesi'nde yapılan tanıtım toplantısının ardından Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve beraberindekiler, ''Seabird'' adı verilen uçakla Gemlik'e geldi. Altepe, burada yaptığı açıklamada, uçuşların başlamasıyla İstanbul ile Bursa'nın daha da yakınlaşacağını söyledi.

''Bu proje Bursa ile İstanbul'u birbirine yaklaştıracak. Bursa, Türk ekonomisinin kalbi İstanbul'a daha da yakınlaşacak'' diyen Altepe, ''Daha önce deniz yolu ile İstanbul'a bağlantı kurmuştuk. Şimdi de hava bağlantısı kuruyoruz. Buradan kalkan uçak, yaklaşık 20 dakika sonra İstanbul'a inecek. İstanbul bizim için önemli bir pazar. Bursa ekonomisinin gelişmesi için önemli bir proje bu. Özellikle mesafe nedeniyle İstanbul'dan Bursa'ya gelmekten kaçınanlar, bu imkanla rahatlıkla buraya gelebilecekler'' ifadelerini kullandı.

Daha sonra basın mensupları, Gemlik deniz terminalinden yapılan deneme uçuşuna katıldı.

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.