Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Müslüme, son yolcuğuna uğurlandı

20.11.2021 - 17:27, Güncelleme: 03.01.2023 - 04:23 2296+ kez okundu.
 

Müslüme, son yolcuğuna uğurlandı

Mersin'de kaybolduktan sonra cansız bedeni bulunan Müslüme, son yolculuğuna uğurlandı. Müslüme'nin anne ve babası, jandarma karakolunda ifade işlemleri bitmediği için cenazeye katılamadı
Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp Birimi'nde bu sabah otopsisi tamamlanan Müslüme Yağal'ın cenazesi, dayısı Ercan Yağal ve ablası Nurcan Özcan tarafından teslim alındı.Müslüme'nin cenazesi, işlemlerin ardından memleketleri Karaman'a getirildi. Cenazesi önce Karaman Devlet Hastanesi’ne konuldu. Anneanne Müslüme Yağal, torununun cenazesini kendisi yıkadı. Çeltek Mahallesi'nde bulunan Kazalpa Mezarlığı önüne getirilen minik Müslüme için burada cenaze namazı kılındı.Müslüme'nin tabutu, Türk bayrağı ve çiçeklerle süslendi. Abla Nurcan Özcan, Müslüme’nin tabutuna sarılarak gözyaşı döktü.Minik Müslüme’nin ölü bulunmasının ardından gözaltına alınan annesi Selvi Yağal ile babası Mehmet Yağal ve bazı akrabaları, jandarma karakolunda ifade işlemleri bitmediği için cenaze törenine katılamadı.Müslüme’nin ablası Nurcan Özcan (24), “Müslüme Türkiye’nin canıydı. Allah’ım sevdiğini çabuk yanına alıyormuş. Melek oldu, gitti. Müslüme bulunduğu yere kendi imkanları ile gidemez. Görevliler cenazeyi çıkarırken bile zorlanmış. Anne ve babamın burada olmasını çok istedim. Cenazemizi aileden tek ben kaldıracağım. Onlar Müslüme’yi hiç göremedi. Ama şimdi her an gidebileceğimiz, dua edebileceğimiz bir mezarı oldu” dedi.Müslüme’nin cenazesi, kılınan namazın ardından toprağa verildi.
Mersin'de kaybolduktan sonra cansız bedeni bulunan Müslüme, son yolculuğuna uğurlandı. Müslüme'nin anne ve babası, jandarma karakolunda ifade işlemleri bitmediği için cenazeye katılamadı

Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp Birimi'nde bu sabah otopsisi tamamlanan Müslüme Yağal'ın cenazesi, dayısı Ercan Yağal ve ablası Nurcan Özcan tarafından teslim alındı.Müslüme'nin cenazesi, işlemlerin ardından memleketleri Karaman'a getirildi. Cenazesi önce Karaman Devlet Hastanesi’ne konuldu. Anneanne Müslüme Yağal, torununun cenazesini kendisi yıkadı. Çeltek Mahallesi'nde bulunan Kazalpa Mezarlığı önüne getirilen minik Müslüme için burada cenaze namazı kılındı.Müslüme'nin tabutu, Türk bayrağı ve çiçeklerle süslendi. Abla Nurcan Özcan, Müslüme’nin tabutuna sarılarak gözyaşı döktü.Minik Müslüme’nin ölü bulunmasının ardından gözaltına alınan annesi Selvi Yağal ile babası Mehmet Yağal ve bazı akrabaları, jandarma karakolunda ifade işlemleri bitmediği için cenaze törenine katılamadı.Müslüme’nin ablası Nurcan Özcan (24), “Müslüme ’nin canıydı. Allah’ım sevdiğini çabuk yanına alıyormuş. Melek oldu, gitti. Müslüme bulunduğu yere kendi imkanları ile gidemez. Görevliler cenazeyi çıkarırken bile zorlanmış. Anne ve babamın burada olmasını çok istedim. Cenazemizi aileden tek ben kaldıracağım. Onlar Müslüme’yi hiç göremedi. Ama şimdi her an gidebileceğimiz, dua edebileceğimiz bir mezarı oldu” dedi.Müslüme’nin cenazesi, kılınan namazın ardından toprağa verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.