Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

13 GÜNDÜR HABER ALINAMAYAN EŞME AKINCI BULUNDU

Dünya (Web Sitesi) - Web Sitesi | 15.05.2023 - 21:41, Güncelleme: 15.05.2023 - 21:41 3306+ kez okundu.
 

13 GÜNDÜR HABER ALINAMAYAN EŞME AKINCI BULUNDU

13 GÜNDÜR HABER ALINAMAYAN EŞME AKINCI BULUNDU
Yaklaşık 13 gün önce g ü ve n l i k k a m er a l a rı n a yakalanan 52 yaşındaki Eşme Akıncı'nın gizemli bir şekilde kaybolduğu ortaya çıkmıştı. Endişeli annesi 70 yaşındaki Dursun Akıncı, Müge Anlı İle Ta t l ı Sert p r o g r a m ı n a başvurarak yardım istedi. Anne, kayıp kızının hayatıyla ilgili kuşkularını dile getirdi.13 gündür kayıp olan ve Müge Anlı ile Tatlı Sert'te aranmaya b a ş l a n a n E ş m e Ak ı n c ı olayında sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Jandarma güçleri Eşme Akıncı'yı var gücüyle ararken, Müge Anlı'nın 10 Mayıs canlı yayınında flaş iddialar ortaya atıldı.Eşme Akıncı'nın kumar borcu sebebiyle birilerine para karşılığı verildiği iddiaları da gündeme geliyordu. İddiaların hedefindeki isim ise kuzeni Veysel oldu.Köyde yaşayan i n s a n l a r, A k ı n c ı ' n ı n kaybolmasında kuzenini ve komşusunu şüpheli olarak gösterdiler. Ancak her iki kişi de suçlamaları reddetti. Kuzenin önceden polise karıştığı ve komşunun kumar problemleri yaşadığı konuşuldu.Eşme Akıncı'nın kaybolduğu bölgede bulunan iki güvenlik kamerası arasında 250 metrelik bir alanda izlerinin kaybolduğu belirtildi. Canlı yayında, bu küçük alanda kaybolan talihsiz kadının nereye gidebileceği detaylı bir şekilde araştırıldı.Olayın ardındaki gizem herkesi tedirgin ederken, yetkililer ve programın sunucusu Müge Anlı, kaybolan kadını bulmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtmişti. Arama çalışmaları sonuç verdi.Kayıp kadın,bugün  akşam saatlerinde çevredekiler tarafından beldede kullanılmayan ahırda bulundu. Ermenek Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Jandarma ekipleri, beldedeki kamera kayıtlarını incelemeye aldı.
13 GÜNDÜR HABER ALINAMAYAN EŞME AKINCI BULUNDU

Yaklaşık 13 gün önce g ü ve n l i k k a m er a l a rı n a yakalanan 52 yaşındaki Eşme Akıncı'nın gizemli bir şekilde kaybolduğu ortaya çıkmıştı. Endişeli annesi 70 yaşındaki Dursun Akıncı, Müge Anlı İle Ta t l ı Sert p r o g r a m ı n a başvurarak yardım istedi. Anne, kayıp kızının hayatıyla ilgili kuşkularını dile getirdi.13 gündür kayıp olan ve Müge Anlı ile Tatlı Sert'te aranmaya b a ş l a n a n E ş m e Ak ı n c ı olayında sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Jandarma güçleri Eşme Akıncı'yı var gücüyle ararken, Müge Anlı'nın 10 Mayıs canlı yayınında flaş iddialar ortaya atıldı.Eşme Akıncı'nın kumar borcu sebebiyle birilerine para karşılığı verildiği iddiaları da gündeme geliyordu. İddiaların hedefindeki isim ise kuzeni Veysel oldu.Köyde yaşayan i n s a n l a r, A k ı n c ı ' n ı n kaybolmasında kuzenini ve komşusunu şüpheli olarak gösterdiler. Ancak her iki kişi de suçlamaları reddetti. Kuzenin önceden polise karıştığı ve komşunun kumar problemleri yaşadığı konuşuldu.Eşme Akıncı'nın kaybolduğu bölgede bulunan iki güvenlik kamerası arasında 250 metrelik bir alanda izlerinin kaybolduğu belirtildi. Canlı yayında, bu küçük alanda kaybolan talihsiz kadının nereye gidebileceği detaylı bir şekilde araştırıldı.Olayın ardındaki gizem herkesi tedirgin ederken, yetkililer ve programın sunucusu Müge Anlı, kaybolan kadını bulmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtmişti. Arama çalışmaları sonuç verdi.Kayıp kadın,bugün  akşam saatlerinde çevredekiler tarafından beldede kullanılmayan ahırda bulundu.

Ermenek Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Jandarma ekipleri, beldedeki kamera kayıtlarını incelemeye aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.