Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ

15.07.2022 - 13:14, Güncelleme: 03.01.2023 - 04:23 1710+ kez okundu.
 

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ

“15 Temmuz, vatanımızın bölünmez bütünlüğünün, milletimizin azim ve kararlılığının, milli birlik ve beraberliğinin bütün dünyaya bir kez daha gösterildiği bir tarih, dünya toplumlarına ve devletlerine ders veren bir destandır. Yaşanan süreçte ülkemizin dört bir yanında olduğu gibi İlçemizde de değerli hemşehrilerimiz, siyasi partilerimiz ve sivil toplum örgütlerimiz başta olmak üzere tüm dinamiklerimiz, hain darbe girişiminin öğrenildiği ilk andan itibaren ortaya koyduğu irade ile birlik ve beraberlik ruhunun, bütün sorunların üzerinden gelmek için en önemli güç kaynağı olduğunu bir kez daha kanıtlamıştır. Kahraman milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününü kutladığımız bugün vesilesiyle; istiklali ve istikbali için canı pahasına ülkesini savunan 15 Temmuz şehitlerimizi ve tarih boyunca aynı mukaddes değerler uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle yâd ediyor, tüm gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.Yeşil Ermenek Gazetesi

“15 Temmuz, vatanımızın bölünmez bütünlüğünün, milletimizin azim ve kararlılığının, milli birlik ve beraberliğinin bütün dünyaya bir kez daha gösterildiği bir tarih, dünya toplumlarına ve devletlerine ders veren bir destandır.

Yaşanan süreçte ülkemizin dört bir yanında olduğu gibi İlçemizde de değerli hemşehrilerimiz, siyasi partilerimiz ve sivil toplum örgütlerimiz başta olmak üzere tüm dinamiklerimiz, hain darbe girişiminin öğrenildiği ilk andan itibaren ortaya koyduğu irade ile birlik ve beraberlik ruhunun, bütün sorunların üzerinden gelmek için en önemli güç kaynağı olduğunu bir kez daha kanıtlamıştır.

Kahraman milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününü kutladığımız bugün vesilesiyle; istiklali ve istikbali için canı pahasına ülkesini savunan 15 Temmuz şehitlerimizi ve tarih boyunca aynı mukaddes değerler uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle yâd ediyor, tüm gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.Yeşil Ermenek Gazetesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.