Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Dünya (Web Sitesi) - Web Sitesi | 19.05.2023 - 14:06, Güncelleme: 19.05.2023 - 14:06 1932+ kez okundu.
 

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Coşkuyla Kutlandı

İlçemizde, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama töreni ise saat 10:00’da Lütfi Elvan Kent Meydanında düzenlendi.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 104. Yıldönümü Kutlamaları, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü çelenginin Atatürk büstüne sunulması ile başladı. İlçemizde, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama töreni ise saat 10:00’da Lütfi Elvan Kent Meydanında düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından İlçe Kaymakamı Hacı Kerim Meral ve Belediye Başkanı Mustafa Bozcu vatandaşlarımızın ve gençlerin bayramını kutladı. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması ile devam eden program çerçevesinde öğrencilerimiz tarafından Gençliğin Ata’ya cevabının okunması, halk oyunları, jimnastik ve sportif gösteriler ile müzik dinletisi büyük bir ilgiyle izlendi. Program İl ve İlçe çeşitli sportif ve kültürel yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimize ödüllerinin verilmesiyle sona erdi. Kutlama programına İlçe Kaymakam Hacı Kerim Meral, Belediye Başkanı Mustafa Bozcu, Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Doğan, İl Genel Meclis Başkanı Eyyup Çayır, İlçe Emniyet Müdürü Erdem Aynur, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Altun, İl Genel Meclis Üyeleri, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Kurum ve Kuruluş Müdürleri ile vatandaşlar katıldı.Ermenek Belediyesi Yapılan Açıklamada; ''19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında bugün akşam saat 20:30 da İş Bankası önünden Fener Alayı eşliğinde yürüyüş yapılacak olup, akabinde Belediyemiz tarafından organize edilen müzik dinletisine bütün halkımız davetlidir.''Denildi.
İlçemizde, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama töreni ise saat 10:00’da Lütfi Elvan Kent Meydanında düzenlendi.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 104. Yıldönümü Kutlamaları, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü çelenginin Atatürk büstüne sunulması ile başladı.
İlçemizde, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama töreni ise saat 10:00’da Lütfi Elvan Kent Meydanında düzenlendi.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından İlçe Kaymakamı Hacı Kerim Meral ve Belediye Başkanı Mustafa Bozcu vatandaşlarımızın ve gençlerin bayramını kutladı.
Gençlik ve Spor İlçe Müdürü tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması ile devam eden program çerçevesinde öğrencilerimiz tarafından Gençliğin Ata’ya cevabının okunması, halk oyunları, jimnastik ve sportif gösteriler ile müzik dinletisi büyük bir ilgiyle izlendi.
Program İl ve İlçe çeşitli sportif ve kültürel yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimize ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.
Kutlama programına İlçe Kaymakam Hacı Kerim Meral, Belediye Başkanı Mustafa Bozcu, Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Doğan, İl Genel Meclis Başkanı Eyyup Çayır, İlçe Emniyet Müdürü Erdem Aynur, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Altun, İl Genel Meclis Üyeleri, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Kurum ve Kuruluş Müdürleri ile vatandaşlar katıldı.Ermenek Belediyesi Yapılan Açıklamada;
''19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında bugün akşam saat 20:30 da İş Bankası önünden Fener Alayı eşliğinde yürüyüş yapılacak olup, akabinde Belediyemiz tarafından organize edilen müzik dinletisine bütün halkımız davetlidir.''Denildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.