Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamaları Yapıldı

30.08.2022 - 12:12, Güncelleme: 03.01.2023 - 04:23 1420+ kez okundu.
 

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamaları Yapıldı

30 Ağustos Zafer Bayramının 100. Yıldönümü kutlamaları kapsamında saat 10.30 da Atatürk anıtı önünde program düzenlendi. Çelenk konulmasıyla başlayan program saygı duruşu ve İstiklal marşımızın okunmasıyla devam etti. Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması ve şiirlerin okunmasının ardından programa Kaymakamlık Makamında tebrikatların kabulü ile devam edildi.  Akşam programında saat 20.00'de İş Bankası önünden başlayarak yassıkaya mevkiine kadar Fener alayı yürüyüşü düzenlenecek. Yürüyüşe tüm halkımız davetlidir.Hüseyin BOZTOPRAK

30 Ağustos Zafer Bayramının 100. Yıldönümü kutlamaları kapsamında saat 10.30 da Atatürk anıtı önünde program düzenlendi.

Çelenk konulmasıyla başlayan program saygı duruşu ve İstiklal marşımızın okunmasıyla devam etti. Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması ve şiirlerin okunmasının ardından programa Kaymakamlık Makamında tebrikatların kabulü ile devam edildi.

 Akşam programında saat 20.00'de İş Bankası önünden başlayarak yassıkaya mevkiine kadar Fener alayı yürüyüşü düzenlenecek. Yürüyüşe tüm halkımız davetlidir.Hüseyin BOZTOPRAK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.