Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ACR BİZİM ORA RESTORAN HİZMETE BAŞLADI

Dünya (Web Sitesi) - Web Sitesi | 07.03.2023 - 13:20, Güncelleme: 07.03.2023 - 22:23 1294+ kez okundu.
 

ACR BİZİM ORA RESTORAN HİZMETE BAŞLADI

ACR Bizim Ora Restoran 04 Mart 2023 Cumartesi Saat 12.00'de yapılan açılışla yeniden hizmete açıldı. Katılım sayısı oldukça fazla olan açılışta gün boyu ücretsiz yemek dağıtımı yapıldı.
İlçemize yaklaşık 5 km mesafede bulunan Güneyyurt Beldesinde Gömmeci olarak bilinen doğayla iç içe insanların keyif alarak gittiği yaklasık olarak 1bucuk Aydır kapalı olan bizim ora restoran yeni adıyla ve yeni işletmecileriyle tekrardan hizmete açıldı.Bölgenin sevilen iş insanlarından İbrahim Öztürk'ün (Komutan) ev sahipliğinde ve genç işletmeciler Ahmet ve Ümit Acar, ACR bizim Ora Restaurant ismi ile hizmet vermeye başladı.  Edilen duaların ardından konuşma yapan Ermenek Kaymakamı Hacı Kerim Meral; ''Bizim Ora sakinliği ve doğasıyla en güzel konuma sahip yerlerden birisidir. İşletme sahibi İbrahim Öztürk bana geldi, 'kaymakamım ben orayı açacağım, bunu istememdeki sebep para kazanmak değil, Ermenek Halkına, Güneyyurt halkına sosyal bir ortam sağlayacağım' dedi. bir kez daha huzurlarınızda kendisine ve Güneyyurt Belediye başkanına teşekkür ediyorum. İşletmemiz hayırlı, uğurlu olsun'' dedi. ACR Bizim Ora Restaurant hakkında sayfamıza açıklama yapan işletme sahibi İbrahim Öztürk; Bizim Ora Restaurantı yeniden hizmete açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İki genç kardeşim Ahmet ve Ümit Acar ile birlikte açılışımızı yaptık. Yaklaşık 3000 m2 gibi geniş bir alanda hizmet veriyoruz. Bunun dışında 200 kişilik kapalı, 250 kişilik açık alanımız mevcut. İşletmemizde 4 usta, 2 yardımcı, 6 garson, 1 şef, 1 müdür olmak üzere şimdilik 14 kişiye istihdam sağladık. Yaz sezonunda kafe bölümünün faaliyete geçmesi ile personel sayımız artacaktır. Restaurantımızın üst bölümü türkü kafe olarak planlandı. Bölgemizin özellikle genç ve yetenekli müzisyenlerine ilham olamaya çalışacağız. Ramazan ayında iftar ve toplu yemek verebiliyoruz. Bunun dışında düğün gibi çeşitli organizasyonlarda evlere de toplu yemek hazırlayabiliyoruz. Bölgemizde yetişen doğal ürünler başta olmak üzere, Güneyyurt pekmez helvası, zeytinyağı gibi doğal ürünlerimizi temin edebiliyoruz. Ayrıca 1000m2 açık alanımızda nişan, kına, düğün gibi çeşitli organizasyonlar ile daha geniş ve kapsamlı bir şekilde hizmete başladık. İlçemize ve beldemize hayırlı olsun'' dedi. Açılışa  Ermenek Kaymakamı Hacı Kerim Meral. Güneyyurt Belediye Başkanı Ahmet Arı, Ermenek İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Altun, Ak Parti Ermenek ilçe başkanı Mevlüt Sarıtaş, Ermenek Müftülüğü şube müdürü Celal Akyüz, MHP Güneyyurt belde başkanı Ali Büber, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.      
ACR Bizim Ora Restoran 04 Mart 2023 Cumartesi Saat 12.00'de yapılan açılışla yeniden hizmete açıldı. Katılım sayısı oldukça fazla olan açılışta gün boyu ücretsiz yemek dağıtımı yapıldı.

İlçemize yaklaşık 5 km mesafede bulunan Güneyyurt Beldesinde Gömmeci olarak bilinen doğayla iç içe insanların keyif alarak gittiği yaklasık olarak 1bucuk Aydır kapalı olan bizim ora restoran yeni adıyla ve yeni işletmecileriyle tekrardan hizmete açıldı.Bölgenin sevilen iş insanlarından İbrahim Öztürk'ün (Komutan) ev sahipliğinde ve genç işletmeciler Ahmet ve Ümit Acar, ACR bizim Ora Restaurant ismi ile hizmet vermeye başladı. 

Edilen duaların ardından konuşma yapan Ermenek Kaymakamı Hacı Kerim Meral; ''Bizim Ora sakinliği ve doğasıyla en güzel konuma sahip yerlerden birisidir. İşletme sahibi İbrahim Öztürk bana geldi, 'kaymakamım ben orayı açacağım, bunu istememdeki sebep para kazanmak değil, Ermenek Halkına, Güneyyurt halkına sosyal bir ortam sağlayacağım' dedi. bir kez daha huzurlarınızda kendisine ve Güneyyurt Belediye başkanına teşekkür ediyorum. İşletmemiz hayırlı, uğurlu olsun'' dedi.

ACR Bizim Ora Restaurant hakkında sayfamıza açıklama yapan işletme sahibi İbrahim Öztürk; Bizim Ora Restaurantı yeniden hizmete açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İki genç kardeşim Ahmet ve Ümit Acar ile birlikte açılışımızı yaptık. Yaklaşık 3000 m2 gibi geniş bir alanda hizmet veriyoruz. Bunun dışında 200 kişilik kapalı, 250 kişilik açık alanımız mevcut. İşletmemizde 4 usta, 2 yardımcı, 6 garson, 1 şef, 1 müdür olmak üzere şimdilik 14 kişiye istihdam sağladık. Yaz sezonunda kafe bölümünün faaliyete geçmesi ile personel sayımız artacaktır. Restaurantımızın üst bölümü türkü kafe olarak planlandı. Bölgemizin özellikle genç ve yetenekli müzisyenlerine ilham olamaya çalışacağız. Ramazan ayında iftar ve toplu yemek verebiliyoruz. Bunun dışında düğün gibi çeşitli organizasyonlarda evlere de toplu yemek hazırlayabiliyoruz. Bölgemizde yetişen doğal ürünler başta olmak üzere, Güneyyurt pekmez helvası, zeytinyağı gibi doğal ürünlerimizi temin edebiliyoruz. Ayrıca 1000m2 açık alanımızda nişan, kına, düğün gibi çeşitli organizasyonlar ile daha geniş ve kapsamlı bir şekilde hizmete başladık. İlçemize ve beldemize hayırlı olsun'' dedi.

Açılışa  Ermenek Kaymakamı Hacı Kerim Meral. Güneyyurt Belediye Başkanı Ahmet Arı, Ermenek İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Altun, Ak Parti Ermenek ilçe başkanı Mevlüt Sarıtaş, Ermenek Müftülüğü şube müdürü Celal Akyüz, MHP Güneyyurt belde başkanı Ali Büber, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.