Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

AHMET DAVUTOĞLU ERMENEK'TE

13.07.2022 - 09:47, Güncelleme: 03.01.2023 - 04:23 1948+ kez okundu.
 

AHMET DAVUTOĞLU ERMENEK'TE

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Ermenek ve Başyayla ilçelerinde vatandaşlarla bayramlaştı, partililerle bir araya geldi.
Davutoğlu, Taşeli programı kapsamında ilk olarak Başyayla ilçesindeki Çınaraltı Parkı'nda vatandaşlarla bir araya geldi.Burada vatandaşlara hitap eden Davutoğlu, Başyayla'ya, bakan olduğu zamanda geldiğini ve her fırsatta gelmeye özen gösterdiğini söyledi. O zamanda bu çınarın altında vatandaşlarla bir araya geldiğini ifade eden Davutoğlu, "Şimdi çınar yaprağı amblemimiz oldu. O zaman Başyaylalılar beni ' Bakanımız var, bankamız yok' diye bir pankartla karşılamışlardı. O zaman bu sorunu çözmüştük. Şimdi de bir Başyaylalı olarak yarım kalan her işi çözmek, tamamlamak için geliyoruz. Partimizin adı Gelecek Partisi." diye konuştu. Dünden beri bölgede gezdiklerini, gördükleri tablonun kendilerini vazifeye çağırdığını belirten Davutoğlu şöyle devam etti: "İnşallah bu kötü gidişata dur demek için sizlerin desteğiyle, duasıyla, sırtımızı Toros Dağları'na verip, ufkumuzu, gözümüzü Ankara'ya diktik. Beni bakanlıktan başbakanlığı taşıyan güç bu dağlardan aldığım güçtü. Buranın insanlarından aldığım destekti. Şimdide tekrar Ankara'ya yolsuzluklara karşı dürüstlüğü, yoksulluğa karşı bereketi, yasaklara, baskılara karşı özgürlüğü getirmek üzere arkadaşlarımızla yola çıktık. En çok güvendiğim illerden biri Karaman'dır. Dağlardaki Yörük obalarıyla biz ata dostuyuz, baba dostuyuz. İnşallah hep beraber bu kötü gidişe dur diyeceğiz. Tekrar buraya geleceğiz. İnşallah yeni bir iktidarla geleceğiz." Daha sonra İlçemize geçen Davutoğlu burada partisinin ilçe binasının açılışını gerçekleştirdi.Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet DAVUTOĞLU dün saat 17:00 ‘de İlçemize  gelerek Gelecek Partisi İlçe Binası açılışını gerçekleştirdi.Başkan DAVUTOĞLU   partililer tarafından sevgi seli ile karşılandı.Açılış Konuşmasında açılışa gelen herkezi selamlayan DAVUTOĞLU;  parti binasının,bizlerin deyil halkın olduğunu,onlar varsa biz varız vurgusunu yaptı.Bu dağlardan Taşeli Bölgesinden birisi olduğu vurgusunu yapan Başkan Davutoğlu Ermenek’in desteği bizimle, siz bizi bilirsiniz bizde sizi biliriz tüm Ermenek’i bizim yanımızda görmek isteriz dedi.Esnaf ziyeterini bugün yapacak olan davutoğlu tüm esnafı gezeceklerini belirtti.Açılışı gerçekleştiren başkan Davutoğlu ve ekibi daha sonra parti binasında oturarak ilçe başkanlarına rozetlerini taktılar ve tebrik ettiler.Keyifli bir sohbetin ardından Zeyve Pazarına esnaf ziyaretine geçen Davutoğlu ziyaretten memnun kaldı.Esnafla Bir süre sohbet eden ve sorunlarını dinliyen çözüm önerilerini anlatan DAVUTOĞLU daha sonra konaklamak için Otele geçti.Gelecek Partisi Ermenek İlçe Başkanı SEVİMLİ ise Gelecek Partisi Genel Başkanımız 62., 63., 64. Türkiye Cumhuriyeti Hükümetleri Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu Ermenek ilçemize gelerek ilçe binamızın açılışını yaptıklarından dolayı teşekkür ediyorum bizde İlçe Başkanı olarak Genel Başkanımız Davutoğlu `nun her zaman yolunda gideceğiz ve yanındayız dedi.Hüseyin BOZTOPRAK
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Ermenek ve Başyayla ilçelerinde vatandaşlarla bayramlaştı, partililerle bir araya geldi.

Davutoğlu, Taşeli programı kapsamında ilk olarak Başyayla ilçesindeki Çınaraltı Parkı'nda vatandaşlarla bir araya geldi.Burada vatandaşlara hitap eden Davutoğlu, Başyayla'ya, bakan olduğu zamanda geldiğini ve her fırsatta gelmeye özen gösterdiğini söyledi.

O zamanda bu çınarın altında vatandaşlarla bir araya geldiğini ifade eden Davutoğlu, "Şimdi çınar yaprağı amblemimiz oldu. O zaman Başyaylalılar beni ' Bakanımız var, bankamız yok' diye bir pankartla karşılamışlardı. O zaman bu sorunu çözmüştük. Şimdi de bir Başyaylalı olarak yarım kalan her işi çözmek, tamamlamak için geliyoruz. Partimizin adı Gelecek Partisi." diye konuştu.

Dünden beri bölgede gezdiklerini, gördükleri tablonun kendilerini vazifeye çağırdığını belirten Davutoğlu şöyle devam etti:

"İnşallah bu kötü gidişata dur demek için sizlerin desteğiyle, duasıyla, sırtımızı Toros Dağları'na verip, ufkumuzu, gözümüzü Ankara'ya diktik. Beni bakanlıktan başbakanlığı taşıyan güç bu dağlardan aldığım güçtü. Buranın insanlarından aldığım destekti. Şimdide tekrar Ankara'ya yolsuzluklara karşı dürüstlüğü, yoksulluğa karşı bereketi, yasaklara, baskılara karşı özgürlüğü getirmek üzere arkadaşlarımızla yola çıktık. En çok güvendiğim illerden biri Karaman'dır. Dağlardaki Yörük obalarıyla biz ata dostuyuz, baba dostuyuz. İnşallah hep beraber bu kötü gidişe dur diyeceğiz. Tekrar buraya geleceğiz. İnşallah yeni bir iktidarla geleceğiz."

Daha sonra İlçemize geçen Davutoğlu burada partisinin ilçe binasının açılışını gerçekleştirdi.Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet DAVUTOĞLU dün saat 17:00 ‘de İlçemize  gelerek Gelecek Partisi İlçe Binası açılışını gerçekleştirdi.Başkan DAVUTOĞLU   partililer tarafından sevgi seli ile karşılandı.Açılış Konuşmasında açılışa gelen herkezi selamlayan DAVUTOĞLU;  parti binasının,bizlerin deyil halkın olduğunu,onlar varsa biz varız vurgusunu yaptı.Bu dağlardan Taşeli Bölgesinden birisi olduğu vurgusunu yapan Başkan Davutoğlu Ermenek’in desteği bizimle, siz bizi bilirsiniz bizde sizi biliriz tüm Ermenek’i bizim yanımızda görmek isteriz dedi.Esnaf ziyeterini bugün yapacak olan davutoğlu tüm esnafı gezeceklerini belirtti.Açılışı gerçekleştiren başkan Davutoğlu ve ekibi daha sonra parti binasında oturarak ilçe başkanlarına rozetlerini taktılar ve tebrik ettiler.Keyifli bir sohbetin ardından Zeyve Pazarına esnaf ziyaretine geçen Davutoğlu ziyaretten memnun kaldı.Esnafla Bir süre sohbet eden ve sorunlarını dinliyen çözüm önerilerini anlatan DAVUTOĞLU daha sonra konaklamak için Otele geçti.Gelecek Partisi Ermenek İlçe Başkanı SEVİMLİ ise Gelecek Partisi Genel Başkanımız 62., 63., 64. Türkiye Cumhuriyeti Hükümetleri Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu Ermenek ilçemize gelerek ilçe binamızın açılışını yaptıklarından dolayı teşekkür ediyorum bizde İlçe Başkanı olarak Genel Başkanımız Davutoğlu `nun her zaman yolunda gideceğiz ve yanındayız dedi.Hüseyin BOZTOPRAK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.