Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

CHP ERMENEK İLÇE BAŞKANLIĞI TAŞELİ SOSYAL DEMOKRAT ADAYINI ANKARA’YA GÖNDERDİ

Dünya 25.03.2023 - 20:14, Güncelleme: 25.03.2023 - 20:24 2194+ kez okundu.
 

CHP ERMENEK İLÇE BAŞKANLIĞI TAŞELİ SOSYAL DEMOKRAT ADAYINI ANKARA’YA GÖNDERDİ

CHP ERMENEK İLÇE BAŞKANLIĞI TAŞELİ SOSYAL DEMOKRAT ADAYINI ANKARA’YA GÖNDERDİ
CHP Ermenek İlçe Başkanlığı Taşeli Sosyal Demokrat adayını Ankara'ya gönderdi. CHP Ermenek İlçe başlandığından gazetemize Yapılan açıklamada;aday adayımız eğitim uzmanı Hüseyin Yılmaz'ın çok yönlü ve geniş kapsamlı önemli bir desteği var. Birlikte daha güçlüyüz, sevinçliyiz. Çünkü sahada iyi çalışıyoruz ve kazanacağız. Öğretmenimiz bölgemizdeki ekonomik gelişim tasarımlarıyla ve Ermenek maden ocağı patlamasını anlatan "Anası Ağlayan Madenci" ağıtı, derlemesini sazı ve kemanıyla seslendirmesi ile tanınıyor.dedi. Hüseyin YILMAZ KİMDİR?                                                                İlkokulu doğum yeri olan Yalındal Köyünde okumuş, orta öğrenimini Ermenek’te yapmıştır. Niğde Eğitim Enstitüsü’nü bitirerek sınıf öğretmenliği görevine Sivas Divriği’de başlamıştır.  Hatay’da müzik öğretmenliğine geçiş yaptıktan sonra Ankara’da bu görevini sürdürürken Hacettepe Üniversitesi Eğitim Bilimleri EYTPE (Eğitim Yönetimi Teftişi Planlaması ve Ekonomisi bölümünü bitirmiştir. Kilis ve Muş illerinde  milli eğitim müfettişliği görevlerinde bulunmuş, Fransa’ya atanarak Paris bölgesinde, Nantes ve Le Havre  illerinde yurtdışı öğretmenliği  yapmıştır.  Sorbonne Üniversitesi INALCO da fransızca dil öğrenimi ile yüksek lisans çalışmasına başlamış,  Ecole des Hautes Etudes En Sciences Social (EHESS) de  ‘Türkiyede ki dil politikası’ teziyle yüksek lisansı tamamlamıştır.  Bilgisayarın pilinin patlayarak  sağ gözünün ağır yaralanmasıyla uzun sayılabilecek bir aradan sonra İnternational Dublin University (IDU) de ‘Eğitim planlaması ve eğitimde özgür gelişim’  konusunda doktora tez çalışmalarını sürdürmektedir. Ankara’da Yeni Mahalle, Sincan ve Çankaya ilçelerinde Psikolojik Danışman ve Rehberlik Uzmanı olarak okullarda ve RAM’da görev yapmıştır.  Eğitim proğramlarının ve öğretim materyallerinin geliştirilmesi  çalışmalarına katılarak Talim ve Terbiye Kurulunda öğretim materyalleri inceleme, değerlendirme ve ders kitapları yazarlığı yapmıştır. Ayrıca yayınlanmamış öyküler, roman çalışması ve oyun yazıları geliştirmektedir.  Avrupa Birliği eğitim projelerine katılarak ‘Dil Pasaportu ve Telefi Eğitimi’  proğram gelişimi ve materyal hazırlığı çalışmalarında görev yapmıştır. Ermenek ve çevresinde Yurtsever Gençlik Derneğinin (YURT DER) köylerde ki kuruluş ve işleyişine katılmasıyla  politikaya ilgisi lise yıllarına dayanır.  Eğitim sendikacılığının  1990 lı yıllardarda kurumsallaşması ve gelişimi çalışmalarında ve eylemlerde EĞİT SEN ve EĞİTİM SEN de yer almıştır. Türkiye’de ki kötü yönetime, karşı duruşu gittikçe artmış, hükümetin sosyal medya cezalandırmalarına uğramıştır.  CHP parti örgütünde yer alarak örgütiçi ve halk eğitimi alanlarında proğram geliştirme, uygulama ve değerlendirilmesi çalışmalarını üst düzeylere taşımayı amaçlamıştır.
CHP ERMENEK İLÇE BAŞKANLIĞI TAŞELİ SOSYAL DEMOKRAT ADAYINI ANKARA’YA GÖNDERDİ

CHP Ermenek İlçe Başkanlığı Taşeli Sosyal Demokrat adayını Ankara'ya gönderdi.

CHP Ermenek İlçe başlandığından gazetemize Yapılan açıklamada;aday adayımız eğitim uzmanı Hüseyin Yılmaz'ın çok yönlü ve geniş kapsamlı önemli bir desteği var.
Birlikte daha güçlüyüz, sevinçliyiz.

Çünkü sahada iyi çalışıyoruz ve kazanacağız.

Öğretmenimiz bölgemizdeki ekonomik gelişim tasarımlarıyla ve Ermenek maden ocağı patlamasını anlatan "Anası Ağlayan Madenci" ağıtı, derlemesini sazı ve kemanıyla seslendirmesi ile tanınıyor.dedi.

Hüseyin YILMAZ KİMDİR?
                                                              
İlkokulu doğum yeri olan Yalındal Köyünde okumuş, orta öğrenimini Ermenek’te yapmıştır. Niğde Eğitim Enstitüsü’nü bitirerek sınıf öğretmenliği görevine Sivas Divriği’de başlamıştır.  Hatay’da müzik öğretmenliğine geçiş yaptıktan sonra Ankara’da bu görevini sürdürürken Hacettepe Üniversitesi Eğitim Bilimleri EYTPE (Eğitim Yönetimi Teftişi Planlaması ve Ekonomisi bölümünü bitirmiştir.
Kilis ve Muş illerinde  milli eğitim müfettişliği görevlerinde bulunmuş, Fransa’ya atanarak Paris bölgesinde, Nantes ve Le Havre  illerinde yurtdışı öğretmenliği  yapmıştır.  Sorbonne Üniversitesi INALCO da fransızca dil öğrenimi ile yüksek lisans çalışmasına başlamış,  Ecole des Hautes Etudes En Sciences Social (EHESS) de  ‘Türkiyede ki dil politikası’ teziyle yüksek lisansı tamamlamıştır.  Bilgisayarın pilinin patlayarak  sağ gözünün ağır yaralanmasıyla uzun sayılabilecek bir aradan sonra İnternational Dublin University (IDU) de ‘Eğitim planlaması ve eğitimde özgür gelişim’  konusunda doktora tez çalışmalarını sürdürmektedir.
Ankara’da Yeni Mahalle, Sincan ve Çankaya ilçelerinde Psikolojik Danışman ve Rehberlik Uzmanı olarak okullarda ve RAM’da görev yapmıştır.  Eğitim proğramlarının ve öğretim materyallerinin geliştirilmesi  çalışmalarına katılarak Talim ve Terbiye Kurulunda öğretim materyalleri inceleme, değerlendirme ve ders kitapları yazarlığı yapmıştır. Ayrıca yayınlanmamış öyküler, roman çalışması ve oyun yazıları geliştirmektedir.  Avrupa Birliği eğitim projelerine katılarak ‘Dil Pasaportu ve Telefi Eğitimi’  proğram gelişimi ve materyal hazırlığı çalışmalarında görev yapmıştır.
Ermenek ve çevresinde Yurtsever Gençlik Derneğinin (YURT DER) köylerde ki kuruluş ve işleyişine katılmasıyla  politikaya ilgisi lise yıllarına dayanır.  Eğitim sendikacılığının  1990 lı yıllardarda kurumsallaşması ve gelişimi çalışmalarında ve eylemlerde EĞİT SEN ve EĞİTİM SEN de yer almıştır.
Türkiye’de ki kötü yönetime, karşı duruşu gittikçe artmış, hükümetin sosyal medya cezalandırmalarına uğramıştır.  CHP parti örgütünde yer alarak örgütiçi ve halk eğitimi alanlarında proğram geliştirme, uygulama ve değerlendirilmesi çalışmalarını üst düzeylere taşımayı amaçlamıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.