Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

EMNİYET MÜDÜRÜNDEN ESNAF ODASI BAŞKANI ALİ BARDAK'A ZİYARET

Dünya (Web Sitesi) - Web Sitesi | 30.01.2023 - 13:03, Güncelleme: 30.01.2023 - 13:07 1436+ kez okundu.
 

EMNİYET MÜDÜRÜNDEN ESNAF ODASI BAŞKANI ALİ BARDAK'A ZİYARET

Ermenek İlçe Emniyet Müdürü Erdem AYNUR, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali BARDAK'ı ve Gazetemizi ziyaret etti.
Ermenek İlçe Emniyet Müdürü Erdem AYNUR, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali BARDAK ve gazetemize  ziyarette bulundu. Emniyet Müdürü Erdem AYNUR'â teşekkür eden Başkan BARDAK, esnaf ve emniyet teşkilatının her zaman iç içe çalıştığını belirterek, emniyet teşkilatına her türlü desteğin geçmişte olduğu gibi gelecekte de özverili şekilde verileceğini söyledi. Ziyarette ilçe güvenliği, esnafın emniyet teşkilatından beklentileri, emniyet teşkilatının esnaftan beklentileri hakkında görüş alışverişi yapıldı.
Ermenek İlçe Emniyet Müdürü Erdem AYNUR, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali BARDAK'ı ve Gazetemizi ziyaret etti.

Ermenek İlçe Emniyet Müdürü Erdem AYNUR, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali BARDAK ve gazetemize  ziyarette bulundu. Emniyet Müdürü Erdem AYNUR'â teşekkür eden Başkan BARDAK, esnaf ve emniyet teşkilatının her zaman iç içe çalıştığını belirterek, emniyet teşkilatına her türlü desteğin geçmişte olduğu gibi gelecekte de özverili şekilde verileceğini söyledi.

Ziyarette ilçe güvenliği, esnafın emniyet teşkilatından beklentileri, emniyet teşkilatının esnaftan beklentileri hakkında görüş alışverişi yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.