Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ermenek 26. Taşeli Kültür, Sanat ve Sıla Festivali Kutlanıyor

02.09.2022 - 14:57, Güncelleme: 03.01.2023 - 04:23 2369+ kez okundu.
 

Ermenek 26. Taşeli Kültür, Sanat ve Sıla Festivali Kutlanıyor

26’ıncısı gerçekleştirilen Ermenek Taşeli Kültür, Sanat ve Sıla Festivali programları başladı
Bugün sabah 10:00'da  gerçekleştirilen ve Ermenek Belediyesi tarafından organize edilen Şenliğin programı, Ali Rıza Alıçlı Rehabilitasyon Merkezi Mehteran Takımının gösterisi ile başladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklâl Marşımızın okunmasının ardından kutlama programı daha sonra protokol konuşmaları ve panayır açılışı ile devam etti.Panayır açılışı ardından gelen misafirlere batırma ikramı yapıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Ermenek Taşeli Kültür ve Sanat Şenliği, bugün ve yarın ki düzenlenecek etkinliklerle devam edecek.Bu yıl 26’ıncısı gerçekleştirilen Ermenek Taşeli Kültür, Sanat ve Sıla Festivali programı akşam saat:19:00'da şarkı yarışması ve 20:00'de Ermenek Belediyesi Lütfi Elvan Kent meydanında ki konserle devam edecek....ayrıntılar gelecek   Ermenek 25. Taşeli Kültür, Sanat ve Sıla Festivali Kutlanıyor
26’ıncısı gerçekleştirilen Ermenek Taşeli Kültür, Sanat ve Sıla Festivali programları başladı
Bugün sabah 10:00'da  gerçekleştirilen ve Ermenek Belediyesi tarafından organize edilen Şenliğin programı, Ali Rıza Alıçlı Rehabilitasyon Merkezi Mehteran Takımının gösterisi ile başladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklâl Marşımızın okunmasının ardından kutlama programı daha sonra protokol konuşmaları ve panayır açılışı ile devam etti.Panayır açılışı ardından gelen misafirlere batırma ikramı yapıldı.
Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Ermenek Taşeli Kültür ve Sanat Şenliği, bugün ve yarın ki düzenlenecek etkinliklerle devam edecek.Bu yıl 26’ıncısı gerçekleştirilen Ermenek Taşeli Kültür, Sanat ve Sıla Festivali programı akşam saat:19:00'da şarkı yarışması ve 20:00'de Ermenek Belediyesi Lütfi Elvan Kent meydanında ki konserle devam edecek....ayrıntılar gelecek
 

Ermenek 25. Taşeli Kültür, Sanat ve Sıla Festivali Kutlanıyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.