Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERMENEK BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA BOZCU GÖREVİNE BAŞLADI

Dünya (Web Sitesi) - Web Sitesi | 27.03.2023 - 13:36, Güncelleme: 27.03.2023 - 14:01 2455+ kez okundu.
 

ERMENEK BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA BOZCU GÖREVİNE BAŞLADI

ERMENEK BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA BOZCU GÖREVİNE BAŞLADI
 Geçtiğimiz günlerde Atila ZORLU'nun iYİ Parti Milletvekili aday adaylığı için istifa etmesi nedeniyle yapılan Belediye Başkanlığı seçiminin tamamlanmasının ardından  Yapılan başkanlık seçiminde CHP İlçe Başkanı ve Meclis Üyesi olan Mustafa Bozcu toplamda 7 oy alarak Ermenek Belediye Başkanı Seçilmişti. Başkan Bozcu bügün sabah görevine başladı. Günün büyük çoğunluğunda ziyaret ve tebrikleri kabul eden Başkan Bozcu'yu Ermenek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali BARDAK ziyaret etti. Ziyaret esnasında  İlçemizde faaliyet gösteren esnafın istek, dilek ve beklentileri karşılıklı fikir alışverişi yapılarak konuşuldu. Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Bardak'ın gerçekleştirdiği nazik ziyaretten dolayı memnun olduğunu belirten Ermenek  Belediye Başkanı Mustafa Bozcu yapmış olduğu açıklamada; 14 Mayıs Genel Seçimler dolayısıyla Millet vekilliği aday adaylığı için Belediye Başkanımız sayın Atila Zorlu istifa etmiştir.Bundan dolayı Boşalan Belediye Başkanlığı için yapılan seçimde arkadaşlarımın göstermiş olduğu teveccühleri ile Belediye Başkanı seçildim. Bu süreçte yanımda olan, destek veren başta encümen üyelerim olmak üzere tüm arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ederim.Bu zor dönemde çok önemli ve zor bir göreve geldik.Ermenek’imiz için, bu süreçte yapacağımız hizmetler için tüm encümen üyelerimden, Belediye Personellerimden, siz değerli Ermenek halkından desteklerinizi bekliyorum.Önümüzde zamanımız çok kısa onun için hemen Ermenek için çalışmalarımıza başlıyoruz. Buradan dışardaki parti gözetmeksizin her biri Ermenekli çok değerli büyüklerimizin desteklerini bekliyorum.Yapacak olduğum görev sürem içerisinde herzaman vatandaşlarımın  sizlerin arasında ve yapıcı eleştirilerinize açık olacağım. Görev süremiz içerisinde sizlere en iyi hizmeti vermek için çalışacağım.Belediye olarak her zaman esnafımızın yanındayız. Onların gelişip büyüyebilmesi için elimizden gelen her türlü çalışmayı yapmaya hazırız dedi.
ERMENEK BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA BOZCU GÖREVİNE BAŞLADI

 Geçtiğimiz günlerde Atila ZORLU'nun iYİ Parti Milletvekili aday adaylığı için istifa etmesi nedeniyle yapılan Belediye Başkanlığı seçiminin tamamlanmasının ardından 

Yapılan başkanlık seçiminde CHP İlçe Başkanı ve Meclis Üyesi olan Mustafa Bozcu toplamda 7 oy alarak Ermenek Belediye Başkanı Seçilmişti.

Başkan Bozcu bügün sabah görevine başladı.

Günün büyük çoğunluğunda ziyaret ve tebrikleri kabul eden Başkan Bozcu'yu Ermenek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali BARDAK ziyaret etti.

Ziyaret esnasında  İlçemizde faaliyet gösteren esnafın istek, dilek ve beklentileri karşılıklı fikir alışverişi yapılarak konuşuldu.

Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Bardak'ın gerçekleştirdiği nazik ziyaretten dolayı memnun olduğunu belirten Ermenek  Belediye Başkanı Mustafa Bozcu yapmış olduğu açıklamada;

14 Mayıs Genel Seçimler dolayısıyla Millet vekilliği aday adaylığı için Belediye Başkanımız sayın Atila Zorlu istifa etmiştir.Bundan dolayı Boşalan Belediye Başkanlığı için yapılan seçimde arkadaşlarımın göstermiş olduğu teveccühleri ile Belediye Başkanı seçildim. Bu süreçte yanımda olan, destek veren başta encümen üyelerim olmak üzere tüm arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ederim.Bu zor dönemde çok önemli ve zor bir göreve geldik.Ermenek’imiz için, bu süreçte yapacağımız hizmetler için tüm encümen üyelerimden, Belediye Personellerimden, siz değerli Ermenek halkından desteklerinizi bekliyorum.Önümüzde zamanımız çok kısa onun için hemen Ermenek için çalışmalarımıza başlıyoruz.
Buradan dışardaki parti gözetmeksizin her biri Ermenekli çok değerli büyüklerimizin desteklerini bekliyorum.Yapacak olduğum görev sürem içerisinde herzaman vatandaşlarımın  sizlerin arasında ve yapıcı eleştirilerinize açık olacağım. Görev süremiz içerisinde sizlere en iyi hizmeti vermek için çalışacağım.Belediye olarak her zaman esnafımızın yanındayız. Onların gelişip büyüyebilmesi için elimizden gelen her türlü çalışmayı yapmaya hazırız dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.