Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERMENEK BELEDİYESİ YENİ BAŞKANI MUSTAFA BOZCU OLDU

Dünya (Web Sitesi) - Web Sitesi | 23.03.2023 - 16:32, Güncelleme: 23.03.2023 - 17:20 12134+ kez okundu.
 

ERMENEK BELEDİYESİ YENİ BAŞKANI MUSTAFA BOZCU OLDU

Atila ZORLU'nun iYİ Parti Milletvekili aday adaylığı için istifa etmesi nedeniyle yapılan Belediye Başkanlığı seçimi tamamlandı.
ERMENEK BELEDİYESİ'NDE BAŞKAN SEÇİMİ TAMAMLANDI  Atila ZORLU'nun iYİ Parti Milletvekili aday adaylığı için istifa etmesi nedeniyle yapılan Belediye Başkanlığı seçimi tamamlandı. Yapılan başkanlık seçiminde CHP İlçe Başkanı ve Meclis Üyesi olan Mustafa Bozcu toplamda 7 oy alarak Ermenek Belediye Başkanı Seçildi. İlçemizin yeni Belediye Başkanı Mustafa  Bozcu açıklamasında; Millet ittifakı olarak 2019  yılında Ermenek'te elde etmiş olduğumuz başarıyı yine birlik ve beraberlik içerisinde gençliğimizin verdiği gayret ve çaba ile devam ettireceğiz.Ermenek'in sokaklarında büyümüş bir genç olarak memleketimize olan sevgimiz çalışma azmimizi artıracaktır.Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun öncülüğünde oluşmuş olan sağ duyulu ve ortak aklı ön planda tutan anlayışı devam ettireceğiz.Öncelikle Ermenek halkına daha sonrasında bütün milletimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz.ifadelerine yer verdi. Mustafa Bozcu Kimdir? 1989 Yılı Errmenek doğumlu olan Mustafa Bozcu  ilk ve orta tahsilini Ermenek'te tamamladı.  Bozok Üniversitesi işletme Bölümü mezunu olan Bozcu evli ve 1 çocuk babasıdır. Orta derecede ingilizce bilmektedir.
Atila ZORLU'nun iYİ Parti Milletvekili aday adaylığı için istifa etmesi nedeniyle yapılan Belediye Başkanlığı seçimi tamamlandı.

ERMENEK BELEDİYESİ'NDE BAŞKAN SEÇİMİ TAMAMLANDI

 Atila ZORLU'nun iYİ Parti Milletvekili aday adaylığı için istifa etmesi nedeniyle yapılan Belediye Başkanlığı seçimi tamamlandı.

Yapılan başkanlık seçiminde CHP İlçe Başkanı ve Meclis Üyesi olan Mustafa Bozcu toplamda 7 oy alarak Ermenek Belediye Başkanı Seçildi.

İlçemizin yeni Belediye Başkanı Mustafa  Bozcu açıklamasında;

Millet ittifakı olarak 2019  yılında Ermenek'te elde etmiş olduğumuz başarıyı yine birlik ve beraberlik içerisinde gençliğimizin verdiği gayret ve çaba ile devam ettireceğiz.Ermenek'in sokaklarında büyümüş bir genç olarak memleketimize olan sevgimiz çalışma azmimizi artıracaktır.Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun öncülüğünde oluşmuş olan sağ duyulu ve ortak aklı ön planda tutan anlayışı devam ettireceğiz.Öncelikle Ermenek halkına daha sonrasında bütün milletimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz.ifadelerine yer verdi.

Mustafa Bozcu Kimdir?

1989 Yılı Errmenek doğumlu olan Mustafa Bozcu  ilk ve orta tahsilini Ermenek'te tamamladı.

 Bozok Üniversitesi işletme Bölümü mezunu olan Bozcu evli ve 1 çocuk babasıdır.

Orta derecede ingilizce bilmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.