Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ermenek Doğa Sporları Eğitim Kültür ve Spor Klübü

10.12.2021 - 14:33, Güncelleme: 03.01.2023 - 04:23 1626+ kez okundu.
 

Ermenek Doğa Sporları Eğitim Kültür ve Spor Klübü

Ermenek ve çevresinin spor,kültür ve turizme yönelik çalışmalarının sağlıklı yürütülebilmesi amacı ile yeni bir dernek kuruldu.
Kurucuları arasında farklı il ve ilçelerdeki Ermenek derneklerinin başkanlarının yer aldığı kurucu üyelerin listesi aşağıdaki simlerden oluşuyor: Reşit KESKİN (ERÇEV-Ermenek ve Çevresi Kültür ve Sosyal Dayanışma Vakfı Başkanı- İş İnsanı) Ahmet İLERİ (KONER-Konya Ermenekliler Kültür Dayanışma Derneği Başkanı) Talat SEYHAN (ERMENEKDER-Ankara Ermenek Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı-Diş Doktoru) İsmail SEMERCİ (Mersin Ermenek ve Çevresi Dayanışma Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı) H.Ahmet GÜVEN (Anamur Ermenek ve Çevresi Dayanışma Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı-İş İnsanı) Eyyup ÇAYIR (Karaman İl Genel Meclis Başkanı-İş İnsanı) Murat KALAN (İş İnsanı) Ali POLAT (İş İnsanı) Osman KOÇAK (ERÇEV Yönetim Kurulu Üyesi-Diş Doktoru) Mustafa BOZCU (Ermenek Belediye Meclis Üyesi-İş İnsanı) Kadir EŞME (Ermenek Belediye Meclis Üyesi-İş İnsanı) A.Bülent BADEMCİ (Ermenek Belediye Meclis Üyesi-İş İnsanı) Yağmur DEĞERLİ  (Öğretmen) E.Fırat ŞEKEROĞLU(İş İnsanı) Hulusi ORAN (Yayıncı-Gazeteci) Fırat Şekeroğlu'nun geçici başkanlığında hazırlanan tüzük ve başvuru dilekçesi Ermenek Kaymakamlığına verildi.Dernek tüzüğünün onaylanmasından itibaren üye kayıt işlemlerine başlanılacak.Dernek Merkezi olarak Polat İşhanı 2.Katı ofis kiralandı.
Ermenek ve çevresinin spor,kültür ve turizme yönelik çalışmalarının sağlıklı yürütülebilmesi amacı ile yeni bir dernek kuruldu.

Kurucuları arasında farklı il ve ilçelerdeki Ermenek derneklerinin başkanlarının yer aldığı kurucu üyelerin listesi aşağıdaki simlerden oluşuyor:

Reşit KESKİN (ERÇEV-Ermenek ve Çevresi Kültür ve Sosyal Dayanışma Vakfı Başkanı- İş İnsanı)

Ahmet İLERİ (KONER-Konya Ermenekliler Kültür Dayanışma Derneği Başkanı)

Talat SEYHAN (ERMENEKDER-Ankara Ermenek Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı-Diş Doktoru)

İsmail SEMERCİ (Mersin Ermenek ve Çevresi Dayanışma Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı)

H.Ahmet GÜVEN (Anamur Ermenek ve Çevresi Dayanışma Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı-İş İnsanı)

Eyyup ÇAYIR (Karaman İl Genel Meclis Başkanı-İş İnsanı)

Murat KALAN (İş İnsanı)

Ali POLAT (İş İnsanı)

Osman KOÇAK (ERÇEV Yönetim Kurulu Üyesi-Diş Doktoru)

Mustafa BOZCU (Ermenek Belediye Meclis Üyesi-İş İnsanı)

Kadir EŞME (Ermenek Belediye Meclis Üyesi-İş İnsanı)

A.Bülent BADEMCİ (Ermenek Belediye Meclis Üyesi-İş İnsanı)

Yağmur DEĞERLİ  (Öğretmen)

E.Fırat ŞEKEROĞLU(İş İnsanı)

Hulusi ORAN (Yayıncı-Gazeteci)

Fırat Şekeroğlu'nun geçici başkanlığında hazırlanan tüzük ve başvuru dilekçesi Ermenek Kaymakamlığına verildi.Dernek tüzüğünün onaylanmasından itibaren üye kayıt işlemlerine başlanılacak.Dernek Merkezi olarak Polat İşhanı 2.Katı ofis kiralandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.