Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERMENEK'TE KORKUNÇ KAZA

23.05.2022 - 21:31, Güncelleme: 03.01.2023 - 04:23 9679+ kez okundu.
 

ERMENEK'TE KORKUNÇ KAZA

Devrilerek yanmaya başlayan kamyonetteki tüpler bomba gibi patlarken, 2 kişi yaralandı.
İlçemiz, Tepebaşı Köyü'nde bugün 15:30 sıralarında meydana gelen kazada Sarıveliler istikametinden Ermenek istikametine doğru gelmekte olan  42 K 2728 plakalı tüp yüklü kamyon; geçtiğimiz yıllarda da bir çok kazanın meydana geldiği çevrede isminin Müslüm Gündüz virajı olarak söylendiği bilenen keskin ve sert viraja hızlı girmesi sonucunda kamyon bariyerlere çarparak yan yattı.Yanmaya başlayan kamyondaki M.Ö. ve M.U. araç içinde sıkıştı. Araç içindeki 2 kişi çevredeki vatandaşlar tarafından sıkıştıkları yerden çıkarılarak olay yerinden uzaklastırıldılar.  Yaralılar çağrılan ambulanslarla kaldırıldıkları Ermenek Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.   Jandarma, yanan kamyonetteki tüplerin patlaması nedeniyle tedbir amaçlı olarak Ermenek-Sarıveliler yolunu akşam geç saatlere kadar  trafiğe kapattı.Haber verilen  ve çevre ilçelerden gelen itfaiye ekipleri olaya müdahalede tüp patlamaları nedeniyle zor anlar yaşadılar.Jandarma ekiplerinin yolu trafiğe kapatması ve aldığı  tedbirler sonucu can ve mal kaybı yaşanmadı.Araçta bulunan yaklaşık 200 tüpün büyük bir bölümü patladı.M.Ö ve M.U. adlı vatandaşlar ambulanslarla Ermenek Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalede her iki kişide de omuz kırıkları tespit edildi. Hayati tehlike taşımayan M.Ö ve M.U. akşam 20.00 civarında ambulansla Konya’ya sevk edildi. olay hakkında soruşturma devam ediyor.
Devrilerek yanmaya başlayan kamyonetteki tüpler bomba gibi patlarken, 2 kişi yaralandı.

İlçemiz, Tepebaşı Köyü'nde bugün 15:30 sıralarında meydana gelen kazada Sarıveliler istikametinden Ermenek istikametine doğru gelmekte olan  42 K 2728 plakalı tüp yüklü kamyon; geçtiğimiz yıllarda da bir çok kazanın meydana geldiği çevrede isminin Müslüm Gündüz virajı olarak söylendiği bilenen keskin ve sert viraja hızlı girmesi sonucunda kamyon bariyerlere çarparak yan yattı.Yanmaya başlayan kamyondaki M.Ö. ve M.U. araç içinde sıkıştı.

Araç içindeki 2 kişi çevredeki vatandaşlar tarafından sıkıştıkları yerden çıkarılarak olay yerinden uzaklastırıldılar.

 Yaralılar çağrılan ambulanslarla kaldırıldıkları Ermenek Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. 

 Jandarma, yanan kamyonetteki tüplerin patlaması nedeniyle tedbir amaçlı olarak Ermenek-Sarıveliler yolunu akşam geç saatlere kadar  trafiğe kapattı.Haber verilen  ve çevre ilçelerden gelen itfaiye ekipleri olaya müdahalede tüp patlamaları nedeniyle zor anlar yaşadılar.Jandarma ekiplerinin yolu trafiğe kapatması ve aldığı  tedbirler sonucu can ve mal kaybı yaşanmadı.Araçta bulunan yaklaşık 200 tüpün büyük bir bölümü patladı.M.Ö ve M.U. adlı vatandaşlar ambulanslarla Ermenek Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalede her iki kişide de omuz kırıkları tespit edildi. Hayati tehlike taşımayan M.Ö ve M.U. akşam 20.00 civarında ambulansla Konya’ya sevk edildi.

olay hakkında soruşturma devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.