Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ermenek’ten giden 6 sporcudan 5 Altın ve 1 Gümüş Madalya

Dünya 09.03.2023 - 21:16, Güncelleme: 09.03.2023 - 21:27 1529+ kez okundu.
 

Ermenek’ten giden 6 sporcudan 5 Altın ve 1 Gümüş Madalya

Ermenek’den giden 6 sporcudan 5 Altın ve 1 Gümüş Madalya
Muay Thai Okul Sporları Yıldızlar İl Birinciliği Karaman Çok Amaçlı Spor Salonunda yapıldı. Ermenek’den giden 6 sporcudan 5 Altın ve 1 Gümüş Madalya alarak Dereceye Giren Sporcular.  34 Kg İrem Yirik- Altın Madalya-Cumhuriyet Ortaokulu 42 Kg Irmak Yaldız- Altın Madalya- Cumhuriyet Ortaokulu 46 Kg Fadime Sultan Demir- Altın Madalya- Cumhuriyet Ortaokulu 50 Kg Nisanur Karadere- Altın Madalya- Hatice-Hakkı Polat Ortaokulu 54 Kg Nilbera Özkan- Altın Madalya- Cumhuriyet Ortaokulu 38 Kg Buğlem Zengin Gümüş Madalya-Cumhuriyet Ortaokulu Yapılan açıklamada; Ermenek Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Muay Thai Antrenörü Ömer Özdemir’in EYS kapsamında çalıştırdığı İlçemiz Cumhuriyet Ortaokulu ve Hatice-Hakkı Polat Ortaokulu öğrencilerimizden Altın Madalya alan sporcularımız 06-09 Haziran 2023 tarihinde Sivas’da yapılacak olan Okul Sporları Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazanmıştır.denildi. Yeşil Ermenek Gazetesi olarak sporcularımıza  teşekkür eder başarılar dileriz.  
Ermenek’den giden 6 sporcudan 5 Altın ve 1 Gümüş Madalya

Muay Thai Okul Sporları Yıldızlar İl Birinciliği Karaman Çok Amaçlı Spor Salonunda yapıldı. Ermenek’den giden 6 sporcudan 5 Altın ve 1 Gümüş Madalya alarak Dereceye Giren Sporcular. 

34 Kg İrem Yirik- Altın Madalya-Cumhuriyet Ortaokulu
42 Kg Irmak Yaldız- Altın Madalya- Cumhuriyet Ortaokulu
46 Kg Fadime Sultan Demir- Altın Madalya- Cumhuriyet Ortaokulu
50 Kg Nisanur Karadere- Altın Madalya- Hatice-Hakkı Polat Ortaokulu
54 Kg Nilbera Özkan- Altın Madalya- Cumhuriyet Ortaokulu
38 Kg Buğlem Zengin Gümüş Madalya-Cumhuriyet Ortaokulu

Yapılan açıklamada;

Ermenek Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Muay Thai Antrenörü Ömer Özdemir’in EYS kapsamında çalıştırdığı İlçemiz Cumhuriyet Ortaokulu ve Hatice-Hakkı Polat Ortaokulu öğrencilerimizden Altın Madalya alan sporcularımız 06-09 Haziran 2023 tarihinde Sivas’da yapılacak olan Okul Sporları Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazanmıştır.denildi.

Yeşil Ermenek Gazetesi olarak sporcularımıza  teşekkür eder başarılar dileriz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.