Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

İl Genel Meclis Başkanı Eyyup Çayır'ın 19 Mayıs Mesajı

Dünya (Web Sitesi) - Web Sitesi | 19.05.2023 - 14:13, Güncelleme: 19.05.2023 - 14:13 1903+ kez okundu.
 

İl Genel Meclis Başkanı Eyyup Çayır'ın 19 Mayıs Mesajı

İl Genel Meclis Başkanı Eyyup Çayır'ın 19 Mayıs Mesajı
Başkan Çayır mesajında;Türk Milleti’nin bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca dönüştüğü, kurtuluş ateşinin yakıldığı ve aydınlık bir geleceğe olan inancın kuvvetlendiği günün adıdır 19 Mayıs… Biliyoruz ki sizler, Türkiye’nin geleceği, yarınlarımızın teminatısınız. 19 Mayıs 1919’da, “Tam Bağımsız Bir Ülke” olma mücadelesi ile ilk adımları atılan Cumhuriyetimizin; milli ve manevi değerlerimize önem veren, daha çağdaş, daha akılcı ve daha modern bir ülke olması için milletimize ve özellikle de Atatürk'ün 19 Mayıs'ı armağan ettiği gençlerimize büyük görevler düşmektedir. Geleceğimizi emanet ettiğimiz yarının umudu gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutlar; sağlık ve başarılar dilerim.''dedi.
İl Genel Meclis Başkanı Eyyup Çayır'ın 19 Mayıs Mesajı

Başkan Çayır mesajında;Türk Milleti’nin bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca dönüştüğü, kurtuluş ateşinin yakıldığı ve aydınlık bir geleceğe olan inancın kuvvetlendiği günün adıdır 19 Mayıs…

Biliyoruz ki sizler, Türkiye’nin geleceği, yarınlarımızın teminatısınız.

19 Mayıs 1919’da, “Tam Bağımsız Bir Ülke” olma mücadelesi ile ilk adımları atılan Cumhuriyetimizin; milli ve manevi değerlerimize önem veren, daha çağdaş, daha akılcı ve daha modern bir ülke olması için milletimize ve özellikle de Atatürk'ün 19 Mayıs'ı armağan ettiği gençlerimize büyük görevler düşmektedir. Geleceğimizi emanet ettiğimiz yarının umudu gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutlar; sağlık ve başarılar dilerim.''dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.