Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

İLÇEMİZDE VAKA SAYISINDA CİDDİ ARTIŞ

21.07.2022 - 12:02, Güncelleme: 03.01.2023 - 04:23 1246+ kez okundu.
 

İLÇEMİZDE VAKA SAYISINDA CİDDİ ARTIŞ

Vakalar Yağmur gibi geliyor
Yaz günleri olmasına rağmen  ülke genelinde korona virüs vaka sayıları yüzde 40 arttı. İlçemizde de vaka sayıları gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Edindiğimiz bilgiye göre; Hastanede yatan kesin pozitif hasta sayısı 7 olarak belirtildi. Yoğun bakımda yatan ve durumu ağır olan 3 hastadan birisinin bugün Konya'ya nakil olduğu öğrenildi. Vaka sayılarının düşmesi nedeniyle haftada iki gün Karamana gönderilen PCR Testi (sürüntü) vakaların  40 kat artmasından dolayı pazartesi gününden itibaren artık hergün gönderilecek ve alınan Sürüntü sonuçları aynı gün sonuçlanacak. Vakalar Yağmur gibi geliyor Klinik değişken. Boğaz ağrısı, Öksürük, Ateş artık nadir derecede görülüyor. Yeni klinikler ishal,bel-sirt tüm vücutta yaygın ağrı, Aşırı halsizlik,geniz akıntısı belirtileri daha ön planda görlüyor. Kendinizi önemseyin kışın çok daha büyük  bir  patlama yaşanabilir..Tedbirli olun Toplu yerlerde çok dolaşmayin yakın temastan uzak durun. Özellikle düğün ve cenazeler umre hac ziyaretleri yüksek riskli yerler.Korona virüs en sık buralarda çok kolay yayılıyor. Tedbirinizi alın. Ateş halsizlik yaygın. Sırt-Bacak- vücut ağrısı- öksürük- geniz akıntısı- ishal vb. şikayetleriniz olduğunda kesinlikle doktora başvurun. Bu işin şakası yok..Yazın böyle ise grip sikayetletinin arttığı kış ayları çok daha şiddetli olabilir.  
Vakalar Yağmur gibi geliyor

Yaz günleri olmasına rağmen  ülke genelinde korona virüs vaka sayıları yüzde 40 arttı.

İlçemizde de vaka sayıları gün geçtikçe artmaya devam ediyor.

Edindiğimiz bilgiye göre; Hastanede yatan kesin pozitif hasta sayısı 7 olarak belirtildi.

Yoğun bakımda yatan ve durumu ağır olan 3 hastadan birisinin bugün Konya'ya nakil olduğu öğrenildi.

Vaka sayılarının düşmesi nedeniyle haftada iki gün Karamana gönderilen PCR Testi (sürüntü) vakaların  40 kat artmasından dolayı pazartesi gününden itibaren artık hergün gönderilecek ve alınan Sürüntü sonuçları aynı gün sonuçlanacak.

Vakalar Yağmur gibi geliyor

Klinik değişken. Boğaz ağrısı, Öksürük, Ateş artık nadir derecede görülüyor.

Yeni klinikler ishal,bel-sirt tüm vücutta yaygın ağrı, Aşırı halsizlik,geniz akıntısı belirtileri daha ön planda görlüyor.

Kendinizi önemseyin kışın çok daha büyük  bir  patlama yaşanabilir..Tedbirli olun

Toplu yerlerde çok dolaşmayin yakın temastan uzak durun.

Özellikle düğün ve cenazeler umre hac ziyaretleri yüksek riskli yerler.Korona virüs en sık buralarda çok kolay yayılıyor.

Tedbirinizi alın.

Ateş halsizlik yaygın. Sırt-Bacak- vücut ağrısı- öksürük- geniz akıntısı- ishal vb. şikayetleriniz olduğunda kesinlikle

doktora başvurun.

Bu işin şakası yok..Yazın böyle ise grip sikayetletinin arttığı kış ayları çok daha şiddetli olabilir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.