Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

İLİMİZE BİR MÜJDE DAHA

Dünya (Web Sitesi) - Web Sitesi | 13.09.2023 - 19:40, Güncelleme: 13.09.2023 - 20:05 3228+ kez okundu.
 

İLİMİZE BİR MÜJDE DAHA

500 kişilik İŞKUR programı Bakanlık tarafından onaylandı
İl Genel Meclis Başkanı Eyyup Çayır yaptığı açıklamada; Toplum Yararına Proje Kapsamında İstihdam edilmek üzere; Merkez İlçemizde 200 personel, Ermenek ilçemizde170 personel, Sarıveliler ilçemizde 40 personel, Başyayla ilçemizde 30 personel,  Kazımkarabekir ilçemizde 30 personel ve son olarak Ayrancı ilçemizde 30 personel alımı yapılacak. Hizmeti kendisine şiar edinmiş bir yapının mensubu olarak şehrimize, Karaman'ımıza yaklaşık maliyeti 140 Milyon TL'yi bulan İstihdam müjdesini buluşturmanın haklı gururu içerisindeyiz. Toplamda 500 personelin faydalanacağı İŞKUR TYP programı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığımızca onaylandı.  İl Özel İdaremiz tarafından koordine edilecek olan işe alım sürecinde ilgili personeller il merkezimiz olmak üzere, ilçelerimiz ve köylerimizde yaşayan engelli, yaşlı ve bakıma muhtaç durumda olan kıymetli hemşehrilerimizin evleri; okullarımız, Camilerimiz ve diğer kurumlarımızın temizlik,tamir bakım işlerinde çalıştırılacak. Sosyal Devlet sorumluluğu kapsamında uygulanacak bu proje, dokuz ayı kapsayacak olup işsiz vatandaşlarımızı istihdamı sağlayacak, hemşerilerimizin bir noktada refah düzeyine katkı sağlayacak ve ihtiyaçlarını gidermesini sağlayacaktır.  Desteklerini üzerimizden bir an olsun esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, projenin hızlı bir şekilde onaylanmasını sağlayan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Vedat Işıkhan'a teşekkür ediyorum.  Aşkımız, Sevdamız, Derdiyle dertlendiğimiz Karaman'ımıza hayırlı ve uğurlu olsun. Kıymetli hemşehrilerimize ilk günkü aşk ile hizmet götürmeye, gece gündüz demeksizin çalışmaya devam edeceğiz.Dedi.
500 kişilik İŞKUR programı Bakanlık tarafından onaylandı

İl Genel Meclis Başkanı Eyyup Çayır yaptığı açıklamada;

Toplum Yararına Proje Kapsamında İstihdam edilmek üzere;

Merkez İlçemizde 200 personel, Ermenek ilçemizde170 personel, Sarıveliler ilçemizde 40 personel, Başyayla ilçemizde 30 personel, 
Kazımkarabekir ilçemizde 30 personel ve son olarak Ayrancı ilçemizde 30 personel alımı yapılacak.

Hizmeti kendisine şiar edinmiş bir yapının mensubu olarak şehrimize, Karaman'ımıza yaklaşık maliyeti 140 Milyon TL'yi bulan İstihdam müjdesini buluşturmanın haklı gururu içerisindeyiz. Toplamda 500 personelin faydalanacağı İŞKUR TYP programı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığımızca onaylandı. 

İl Özel İdaremiz tarafından koordine edilecek olan işe alım sürecinde ilgili personeller il merkezimiz olmak üzere, ilçelerimiz ve köylerimizde yaşayan engelli, yaşlı ve bakıma muhtaç durumda olan kıymetli hemşehrilerimizin evleri; okullarımız, Camilerimiz ve diğer kurumlarımızın temizlik,tamir bakım işlerinde çalıştırılacak.

Sosyal Devlet sorumluluğu kapsamında uygulanacak bu proje, dokuz ayı kapsayacak olup işsiz vatandaşlarımızı istihdamı sağlayacak, hemşerilerimizin bir noktada refah düzeyine katkı sağlayacak ve ihtiyaçlarını gidermesini sağlayacaktır. 

Desteklerini üzerimizden bir an olsun esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, projenin hızlı bir şekilde onaylanmasını sağlayan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Vedat Işıkhan'a teşekkür ediyorum. 

Aşkımız, Sevdamız, Derdiyle dertlendiğimiz Karaman'ımıza hayırlı ve uğurlu olsun. Kıymetli hemşehrilerimize ilk günkü aşk ile hizmet götürmeye, gece gündüz demeksizin çalışmaya devam edeceğiz.Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.