Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

YANAN EVLERE HALUK LEVENT EL UZATTI

29.04.2021 - 11:50, Güncelleme: 03.01.2023 - 04:23 1407+ kez okundu.
 

YANAN EVLERE HALUK LEVENT EL UZATTI

İlçemize bağlı Çamlıca/Gökçeseki Köyünde Üç Ay önce çıkan yangında 2 ev kullanılamaz hale gelmişti. Nebi PİLAN VE Yusuf BAŞKARA ait yanan evler için Bağımsız Maden İş Sendikası devreye girdi.
İlçemize bağlı  Çamlıca/Gökçeseki Köyünde Üç Ay önce çıkan yangında 2 ev kullanılamaz hale gelmişti. Nebi PİLAN VE Yusuf BAŞKARA  ait yanan evler için Bağımsız Maden İş Sendikası devreye girdi. Bağımsız Maden İş Sendikası yetkililerinden edindiğimiz bilgiye göre 2 şahsa ait kullanılamaz hale gelen evler için  Hayırsever Sanatçı Haluk LEVENT ile iletişime geçildiği öğrenildi.Hayırsever Sanatçı Haluk LEVENT yanan evler için 20'şer bin lira maddi destek sağladığı öğrenildi.Sanatçı LEVENT tarafından yapılan maddi desteğin yanı sıra evler yapılana kadar desteğin devam edeceği öğrenildi. Bağımsız Maden İş Sendikası yetkilileri,Ermenek Madencileri Haluk Levent'in başkanlığını yaptığı Ahbaplar Derneğine teşekkürlerini ilettiler.  
İlçemize bağlı Çamlıca/Gökçeseki Köyünde Üç Ay önce çıkan yangında 2 ev kullanılamaz hale gelmişti. Nebi PİLAN VE Yusuf BAŞKARA ait yanan evler için Bağımsız Maden İş Sendikası devreye girdi.

İlçemize bağlı  Çamlıca/Gökçeseki Köyünde Üç Ay önce çıkan yangında 2 ev kullanılamaz hale gelmişti. Nebi PİLAN VE Yusuf BAŞKARA  ait yanan evler için Bağımsız Maden İş Sendikası devreye girdi.

Bağımsız Maden İş Sendikası yetkililerinden edindiğimiz bilgiye göre 2 şahsa ait kullanılamaz hale gelen evler için 

Hayırsever Sanatçı Haluk LEVENT ile iletişime geçildiği öğrenildi.Hayırsever Sanatçı Haluk LEVENT yanan evler için 20'şer bin lira maddi destek sağladığı öğrenildi.Sanatçı LEVENT tarafından yapılan maddi desteğin yanı sıra evler yapılana kadar desteğin devam edeceği öğrenildi.

Bağımsız Maden İş Sendikası yetkilileri,Ermenek Madencileri Haluk Levent'in başkanlığını yaptığı Ahbaplar Derneğine teşekkürlerini ilettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.