Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

TURİZM'DE ADIMLAR ATILIYOR

10.07.2021 - 13:56, Güncelleme: 03.01.2023 - 04:23 1722+ kez okundu.
 

TURİZM'DE ADIMLAR ATILIYOR

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir ALPASLAN bölgemize ziyarette bulundu.
Kültür ve Turizm Bakan yardımcısı Nadir ALPASLAN,İl Genel Meclis Başkanı Eyyup ÇAYIR,Selçuk Ecza Yönetim Kurulu Başkanı Sonay GÜRGEN,Ak Parti İlçe Başkanı Mevlüt SARITAŞ;ilçemizde Turizmle alakalı incelemelerde bulundu.''ALPASLAN'' İlçemizde ve çevredeki  kazı çalışması yapılan tarihi yerleri ziyaret ederek değerlendirmelerde bulundu. Yapım aşamasında olan Müzeyi gezerek bir takım bilgiler aldıktan ve istişare yaptıktan sonra ziyaretine Tol Medreseyi gezerek devam eden ALPASLAN  yapılabicek ve düzenlenebilecek konular hakkında bilgiler verdi..Yukarı mahallelerde gezisine devam eden ''ALPASLAN''  Tarihi ''Ulu Camii'yi ziyaret ederek Beğenilerini dile getirdi daha sonra Ermenek Kalesini gezmeye giderek orada yapıbilecek şeyler hakkında istişarede bulunuldu.Ermenek ve çevresinde yaptığı geziden ve incelemelerden memnun kalan ''ALPASLAN''tesekkürlerini iletti.
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir ALPASLAN bölgemize ziyarette bulundu.

Kültür ve Turizm Bakan yardımcısı Nadir ALPASLAN,İl Genel Meclis Başkanı Eyyup ÇAYIR,Selçuk Ecza Yönetim Kurulu Başkanı Sonay GÜRGEN,Ak Parti İlçe Başkanı Mevlüt SARITAŞ;ilçemizde Turizmle alakalı incelemelerde bulundu.''ALPASLAN'' İlçemizde ve çevredeki  kazı çalışması yapılan tarihi yerleri ziyaret ederek değerlendirmelerde bulundu.

Yapım aşamasında olan Müzeyi gezerek bir takım bilgiler aldıktan ve istişare yaptıktan sonra ziyaretine Tol Medreseyi gezerek devam eden ALPASLAN  yapılabicek ve düzenlenebilecek konular hakkında bilgiler verdi..Yukarı mahallelerde gezisine devam eden ''ALPASLAN'' 

Tarihi ''Ulu Camii'yi ziyaret ederek Beğenilerini dile getirdi daha sonra Ermenek Kalesini gezmeye giderek orada yapıbilecek şeyler hakkında istişarede bulunuldu.Ermenek ve çevresinde yaptığı geziden ve incelemelerden memnun kalan ''ALPASLAN''tesekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.