Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

REKTÖR KARAMAN'DAN VALİ AKKOYUN'A ZİYARET

20.10.2022 - 17:17, Güncelleme: 03.01.2023 - 04:23 1149+ kez okundu.
 

REKTÖR KARAMAN'DAN VALİ AKKOYUN'A ZİYARET

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektör V. Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Karaman Valisi Tuncay Akkoyun'a nezaket ziyaretinde bulundu. Valilik makamında gerçekleşen ziyarette Vali Akkoyun ve Rektör Karaman, bir süre sohbet etti. Üniversitenin ve şehrin gelişimi için gerçekleştirilecek çalışmalar üzerine değerlendirmelerde bulunulan ziyaret, iyi dilek temennilerinin ardından sona erdi.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektör V. Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Karaman Valisi Tuncay Akkoyun'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Valilik makamında gerçekleşen ziyarette Vali Akkoyun ve Rektör Karaman, bir süre sohbet etti.

Üniversitenin ve şehrin gelişimi için gerçekleştirilecek çalışmalar üzerine değerlendirmelerde bulunulan ziyaret, iyi dilek temennilerinin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.