Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

29.10.2022 - 12:44, Güncelleme: 03.01.2023 - 04:23 1720+ kez okundu.
 

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı.
  Cumhuriyetimizin 99. Yıl dönümü münasebetiyle yapılan kutlama törenleri ilk olarak 28 Ekim Cuma günü saat 12:10 da ilçemiz Hükümet Meydanında bulunan Atatürk Anıtına Ermenek Kaymakamlığı ile Belediye Başkanlığının çelenklerinin konulmasıyla başladı. 29 Ekim Cumartesi günü ise saat 10:00 ‘da İlçe Kaymakamımız Hacı Kerim Meral’in Kaymakamlık makamında tebrikleri kabul etmesiyle başlayan program, saat 10:30’da İncikzade Mustafa ve Emine Keleş Cumhuriyet Ortaokulu bahçesinde okullarımızın hazırlamış olduğu kutlama programıyla devam etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan program, İlçe Kaymakamımız Hacı Kerim Meral, Belediye Başkan Atila Zorlu eşliğinde öğrencilerin ve halkın bayramını kutladıktan sonra günün anlam ve önemini belirten konuşma İlçe Kaymakamımız tarafından yapıldı.  Program akışı Okullarımız öğrencilerinin şiirlerin okunması, folklor gösterisi, oratoryo ve bayrak gösterisi ile Mehteran takımı gösterileri ile devam edildi.İlçemiz Kaymakamı MERAL mehteran takımı gösterisini çok beğendiğini söyledi ve Ali Rıza Alıçlı Bakım,Rehabilitasyon ve A.D.M Müdürlüğü yetkililerine bu şekilde alışkanlıklar kazandırdıkları İçin minnettar olduğunu belirterek teşekkür etti. Gösterilerin ardından İlçemizde yapılan şiir, kompozisyon ile ilkokullar ve ortaokullar arası futbol turnuvasında dereceye giren öğrenciler ve takımlara ödüllerinin verilmesiyle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları sona erdi.  Programa İlçemiz  Kaymakamı, İlçemiz Ermenek Belediye Başkanı, Cumhuriyet Başsavcısı V., Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı, İlçemiz Emniyet Müdürü, İlçemiz Jandarma Komutanı ile İlçemiz Siyasi Parti Başkanları, Kurum ve Kuruluş Müdürleri, Daire Amirleri ve vatandaşlarımız katıldı.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı.

 

Cumhuriyetimizin 99. Yıl dönümü münasebetiyle yapılan kutlama törenleri ilk olarak 28 Ekim Cuma günü saat 12:10 da ilçemiz Hükümet Meydanında bulunan Atatürk Anıtına Ermenek Kaymakamlığı ile Belediye Başkanlığının çelenklerinin konulmasıyla başladı.

29 Ekim Cumartesi günü ise saat 10:00 ‘da İlçe Kaymakamımız Hacı Kerim Meral’in Kaymakamlık makamında tebrikleri kabul etmesiyle başlayan program, saat 10:30’da İncikzade Mustafa ve Emine Keleş Cumhuriyet Ortaokulu bahçesinde okullarımızın hazırlamış olduğu kutlama programıyla devam etti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan program, İlçe Kaymakamımız Hacı Kerim Meral, Belediye Başkan Atila Zorlu eşliğinde öğrencilerin ve halkın bayramını kutladıktan sonra günün anlam ve önemini belirten konuşma İlçe Kaymakamımız tarafından yapıldı. 

Program akışı Okullarımız öğrencilerinin şiirlerin okunması, folklor gösterisi, oratoryo ve bayrak gösterisi ile Mehteran takımı gösterileri ile devam edildi.İlçemiz Kaymakamı MERAL mehteran takımı gösterisini çok beğendiğini söyledi ve Ali Rıza Alıçlı Bakım,Rehabilitasyon ve A.D.M Müdürlüğü yetkililerine bu şekilde alışkanlıklar kazandırdıkları İçin minnettar olduğunu belirterek teşekkür etti.

Gösterilerin ardından İlçemizde yapılan şiir, kompozisyon ile ilkokullar ve ortaokullar arası futbol turnuvasında dereceye giren öğrenciler ve takımlara ödüllerinin verilmesiyle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları sona erdi. 

Programa İlçemiz  Kaymakamı, İlçemiz Ermenek Belediye Başkanı, Cumhuriyet Başsavcısı V., Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı, İlçemiz Emniyet Müdürü, İlçemiz Jandarma Komutanı ile İlçemiz Siyasi Parti Başkanları, Kurum ve Kuruluş Müdürleri, Daire Amirleri ve vatandaşlarımız katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.