Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker'in 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Mesajı

10.11.2022 - 15:10, Güncelleme: 03.01.2023 - 04:23 2548+ kez okundu.
 

AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker'in 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Mesajı

AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep ŞEKER, Atatürk’ün ebediyete intikalinin 84. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. ŞEKER mesajında şu ifadelere yer verdi: “Milli Mücadele'nin Başkomutanı, Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, vefatının 84. yılında rahmet, minnet ve saygı ile yâd ediyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk; cesaret ve kahramanlığı ile adını tarihe altın harflerle nakşettirmiş kahraman bir asker ve büyük bir devlet adamıdır. 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkarak başlattığı Ulusal Kurtuluş Savaşımıza önderlik etmiş, Aziz Milletimizin eşsiz fedakârlıklarıyla büyük bir zafere ulaştırdığı kurtuluş savaşımızı 1923’te Cumhuriyetimizi kurarak taçlandırmıştır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Aziz Milletimizin tam bağımsızlık idealini şahsında somut hale getirmiş örnek bir liderdir. O ve Milli mücadelenin tüm kahramanları sonraki kuşaklara sadece bir vatan emanet etmekle kalmamış, uğruna can verme kararlılığına sahip olduğumuz milli bir ülkü ve milli bir irade bırakmışlardır. Aziz Milletimizin ve tüm dünyanın takdirine mahzar olmuş bir lider olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü iyi anlamalı; örnek bir insan, milli irade aşığı bir şahsiyet, Milletiyle birlikte yedi düvele karşı verdiği mücadeledeki örnek liderliğini gençlerimize ve çocuklarımıza iyi anlatmalı; yaşanan zorlukları ve verilen eşsiz mücadeleyi unutmadan, birlik ve beraberlik içinde istikbal yolunda yakılan meşaleyi yeni nesillere emanet etmeliyiz. Bu duygu ve düşünceler ile vefatının 84. yıldönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarına Yüce Allah (C.C)’tan rahmet diliyor, aziz şehitlerimizi, gazilerimizi ve tüm ecdadımızı rahmetle ve minnetle anıyorum.” dedi.

AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep ŞEKER, Atatürk’ün ebediyete intikalinin 84. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

ŞEKER mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Milli Mücadele'nin Başkomutanı, Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, vefatının 84. yılında rahmet, minnet ve saygı ile yâd ediyorum.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk; cesaret ve kahramanlığı ile adını tarihe altın harflerle nakşettirmiş kahraman bir asker ve büyük bir devlet adamıdır. 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkarak başlattığı Ulusal Kurtuluş Savaşımıza önderlik etmiş, Aziz Milletimizin eşsiz fedakârlıklarıyla büyük bir zafere ulaştırdığı kurtuluş savaşımızı 1923’te Cumhuriyetimizi kurarak taçlandırmıştır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Aziz Milletimizin tam bağımsızlık idealini şahsında somut hale getirmiş örnek bir liderdir. O ve Milli mücadelenin tüm kahramanları sonraki kuşaklara sadece bir vatan emanet etmekle kalmamış, uğruna can verme kararlılığına sahip olduğumuz milli bir ülkü ve milli bir irade bırakmışlardır.

Aziz Milletimizin ve tüm dünyanın takdirine mahzar olmuş bir lider olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü iyi anlamalı; örnek bir insan, milli irade aşığı bir şahsiyet, Milletiyle birlikte yedi düvele karşı verdiği mücadeledeki örnek liderliğini gençlerimize ve çocuklarımıza iyi anlatmalı; yaşanan zorlukları ve verilen eşsiz mücadeleyi unutmadan, birlik ve beraberlik içinde istikbal yolunda yakılan meşaleyi yeni nesillere emanet etmeliyiz.

Bu duygu ve düşünceler ile vefatının 84. yıldönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarına Yüce Allah (C.C)’tan rahmet diliyor, aziz şehitlerimizi, gazilerimizi ve tüm ecdadımızı rahmetle ve minnetle anıyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.