Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERMENEK’TEN YARDIM TIRININ İLKİ DUALARLA UĞURLANDI

Dünya 07.02.2023 - 14:37, Güncelleme: 07.02.2023 - 14:39 1082+ kez okundu.
 

ERMENEK’TEN YARDIM TIRININ İLKİ DUALARLA UĞURLANDI

ERMENEK’TEN YARDIM TIRININ İLKİ DUALARLA UĞURLANDI
Belediyeden yapılan açıklamada;Deprem bölgesine gönderilmek üzere İlçemiz genelinde Karaman Valiliği, Ermenek Kaymakamlığı, Ermenek Belediye Başkanlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Sivil Toplum Kuruluşları tarafından organize edilen yardım kampanyasında toplanan malzemelerin ilki toplama merkezlerine ulaştırmak üzere yola çıktı. Yardım kampanyası halen Hükümet Konağı karşısında bulunan Muhtarlar Derneği binasında (Eski Nüfus Müdürlüğü) de devam etmekte olup, bu süreçte emeği geçen ve yardımlarını esirgemeyen vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.denildi.
ERMENEK’TEN YARDIM TIRININ İLKİ DUALARLA UĞURLANDI
Belediyeden yapılan açıklamada;Deprem bölgesine gönderilmek üzere İlçemiz genelinde Karaman Valiliği, Ermenek Kaymakamlığı, Ermenek Belediye Başkanlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Sivil Toplum Kuruluşları tarafından organize edilen yardım kampanyasında toplanan malzemelerin ilki toplama merkezlerine ulaştırmak üzere yola çıktı.
Yardım kampanyası halen Hükümet Konağı karşısında bulunan Muhtarlar Derneği binasında (Eski Nüfus Müdürlüğü) de devam etmekte olup, bu süreçte emeği geçen ve yardımlarını esirgemeyen vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.denildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.