Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

İşte Türkiye genelinde kapalı yollar

24.01.2022 - 18:49, Güncelleme: 03.01.2023 - 04:23 1602+ kez okundu.
 

İşte Türkiye genelinde kapalı yollar

Türkiye'nin büyük bölümünde etkili olan kar ve tipi, çok sayıda il ve ilçede yolların ulaşıma kapanmasına neden oldu. İşte Türkiye genelinde kapanan yollar...
Karayolları Genel Müdürlüğü, yurdun dört bir yanında kar nedeniyle kapanan yolların ulaşıma açılması için çalışmalarını sürdürüyor. Karayolları Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, kar ve tipi dolayısıyla kapanan yolların güncel hali şu şekilde açıklandı: Kocaali-Hendek, Dutağacı-Başören, Konya-Kadınhanı, Kadınhanı-Polatlı, Ayrancı-Erdemli, Konya-Karapınar, Konya-Cihanbeyli, Konya-Obruk, Tarasçı-Cevizli, Bozkır-Kuruçay, Seydişehir-Akseki (Alacabel mevkii), Konya-Beyşehir, Konya-Seydişehir, Hadim-Alanya, Ermenek-Bucakkışla, Başyayla-Ermenek, Taşkent-Sarıveliler, Cankurtaran-Sarıveliler, Sarıveliler-Alanya, Ağaçören-Ortaköy, Aksaray-Güzelyurt-Çiftlik, Beşçatal-Sarıkavak (Trafik Dereköy-Karacaören-Çatak-Kavak yolları üzerinden sağlanmaktadır), Karaman-Kırobası-Güzeloluk, Anamur-Ermenek, Tarsus-Çamlıyayla (Trafik Ulaş üzerinden sağlanmaktadır), Güzeloluk-Ayrancı, Kahramanmaraş-Göksun (Püren yolu), Boylu-Çağlayancerit, Göksun-Kahramanmaraş (tırlara kapalı), Kozan-Mansurlu (Trafik Marangeçidi- indirme istikametinden sağlanmaktadır), Tufanbeyli-Ayvat, Mansurlu-Yahyalı, Göksun-Geben, Elbistan-Nurhak-Kurudere, Antalya-Mersin (Kaledran mevkii), Akçakent-Çiçekdağı, Gürün-Elbistan, Pınarbaşı-Gürün-Darende, Pınarbaşı-Sarız-Göksun yolu tır trafiğine kapalıdır.  
Türkiye'nin büyük bölümünde etkili olan kar ve tipi, çok sayıda il ve ilçede yolların ulaşıma kapanmasına neden oldu. İşte Türkiye genelinde kapanan yollar...

Karayolları Genel Müdürlüğü, yurdun dört bir yanında kar nedeniyle kapanan yolların ulaşıma açılması için çalışmalarını sürdürüyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, kar ve tipi dolayısıyla kapanan yolların güncel hali şu şekilde açıklandı: Kocaali-Hendek, Dutağacı-Başören, Konya-Kadınhanı, Kadınhanı-Polatlı, Ayrancı-Erdemli, Konya-Karapınar, Konya-Cihanbeyli, Konya-Obruk, Tarasçı-Cevizli, Bozkır-Kuruçay, Seydişehir-Akseki (Alacabel mevkii), Konya-Beyşehir, Konya-Seydişehir, Hadim-Alanya, Ermenek-Bucakkışla, Başyayla-Ermenek, Taşkent-Sarıveliler, Cankurtaran-Sarıveliler, Sarıveliler-Alanya, Ağaçören-Ortaköy, Aksaray-Güzelyurt-Çiftlik, Beşçatal-Sarıkavak (Trafik Dereköy-Karacaören-Çatak-Kavak yolları üzerinden sağlanmaktadır), Karaman-Kırobası-Güzeloluk, Anamur-Ermenek, Tarsus-Çamlıyayla (Trafik Ulaş üzerinden sağlanmaktadır), Güzeloluk-Ayrancı, Kahramanmaraş-Göksun (Püren yolu), Boylu-Çağlayancerit, Göksun-Kahramanmaraş (tırlara kapalı), Kozan-Mansurlu (Trafik Marangeçidi- indirme istikametinden sağlanmaktadır), Tufanbeyli-Ayvat, Mansurlu-Yahyalı, Göksun-Geben, Elbistan-Nurhak-Kurudere, Antalya-Mersin (Kaledran mevkii), Akçakent-Çiçekdağı, Gürün-Elbistan, Pınarbaşı-Gürün-Darende, Pınarbaşı-Sarız-Göksun yolu tır trafiğine kapalıdır.



 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.