Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

KATILDIĞI LAVANTA YETİŞTİRİCİLİĞİ KURSU SAYESİNDE İŞ SAHİBİ OLDU

22.09.2022 - 10:06, Güncelleme: 03.01.2023 - 04:23 1568+ kez okundu.
 

KATILDIĞI LAVANTA YETİŞTİRİCİLİĞİ KURSU SAYESİNDE İŞ SAHİBİ OLDU

Ermenek Denetimli Serbestlik Müdürlüğümüzce hazırlanan Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği Projesi kapsamında açılan lavanta yetiştiriciliği kursunu başarı ile tamamlayan 5 eski hükümlüye sertifikaları 14.09.2022 günü törenle verildi. Törene Ermenek Koruma Kurulu Başkanı Ermenek Cumhuriyet Başsavcısı İsmail DOĞAN, Ermenek Koruma Kurulu Üyeleri Ermenek Belediye başkanı Atila ZORLU, Baro temsilcisi Av.Hayrettin YILDIZ ve diğer Koruma Kurulu üyeleri ile denetimli serbestlik müdürlüğü personeli katıldı. Törene katılan Ermenek Cumhuriyet Başsavcısı İsmail DOĞAN “Projenin temel amacının; lavanta yetiştiriciliğinin bölgenin coğrafi ve iklim koşullarının uygun olması, bölgesel işgücü ihtiyaçları, olanakları ve çözüm yolları göz önünde bulundurularak, mesleki eğitim ve diğer aktif istihdam tedbirleri yoluyla hem işsizler hem de çalışanların istihdam edilebilirliklerini artırmak ve iş bulma olanaklarını yükseltmektir. Ayrıca Bahçecilik sektöründe çalışan veya çalışmak isteyen bireylere yönelik hazırlandığı için öncelikle işçi ve işverenlerin yasal zorunluluklarını yerine getirmek, sonrasında ise Bahçecilik sektörünün ihtiyacı olan eğitim almış nitelikli birey kazandırmak olduğunu” beyan etmiştir. Sertifika sahibi eski hükümlü K.U yaptığı açıklamada; Kurs sonrası aldığı belge sayesinde Alanya ilçesinde bir sitede bahçıvan olarak işe başladığını belirtmiştir.

Ermenek Denetimli Serbestlik Müdürlüğümüzce hazırlanan Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği Projesi kapsamında açılan lavanta yetiştiriciliği kursunu başarı ile tamamlayan 5 eski hükümlüye sertifikaları 14.09.2022 günü törenle verildi.

Törene Ermenek Koruma Kurulu Başkanı Ermenek Cumhuriyet Başsavcısı İsmail DOĞAN, Ermenek Koruma Kurulu Üyeleri Ermenek Belediye başkanı Atila ZORLU, Baro temsilcisi Av.Hayrettin YILDIZ ve diğer Koruma Kurulu üyeleri ile denetimli serbestlik müdürlüğü personeli katıldı.

Törene katılan Ermenek Cumhuriyet Başsavcısı İsmail DOĞAN “Projenin temel amacının; lavanta yetiştiriciliğinin bölgenin coğrafi ve iklim koşullarının uygun olması, bölgesel işgücü ihtiyaçları, olanakları ve çözüm yolları göz önünde bulundurularak, mesleki eğitim ve diğer aktif istihdam tedbirleri yoluyla hem işsizler hem de çalışanların istihdam edilebilirliklerini artırmak ve iş bulma olanaklarını yükseltmektir. Ayrıca Bahçecilik sektöründe çalışan veya çalışmak isteyen bireylere yönelik hazırlandığı için öncelikle işçi ve işverenlerin yasal zorunluluklarını yerine getirmek, sonrasında ise Bahçecilik sektörünün ihtiyacı olan eğitim almış nitelikli birey kazandırmak olduğunu” beyan etmiştir.

Sertifika sahibi eski hükümlü K.U yaptığı açıklamada; Kurs sonrası aldığı belge sayesinde Alanya ilçesinde bir sitede bahçıvan olarak işe başladığını belirtmiştir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.