Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

KAYAÖNÜ KÖYÜNDE SİLAHLI YARALAMA

28.06.2022 - 00:22, Güncelleme: 03.01.2023 - 04:23 2176+ kez okundu.
 

KAYAÖNÜ KÖYÜNDE SİLAHLI YARALAMA

silahlı kavgada 2 kişi yaralandıI İlçemiz Kayaönü köyünde  meydana gelen silahlı kavgada 2 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Kayaönü köyünde Ö.A'nın evinde H.A, A.D. ve M.A,Y. alkol aldıkları sırada tartıştı. Tartışma kavgaya dönüşünce H.A. tabancayla Ö.A. ve M.A.Y'yi yaraladı. Ambulansla Ermenek Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi. Şüpheli H.A. jandarma tarafından gözaltına alındı. Karaman Ermenek ilçesisilahlı Yaralama

silahlı kavgada 2 kişi yaralandıI

İlçemiz Kayaönü köyünde  meydana gelen silahlı kavgada 2 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Kayaönü köyünde Ö.A'nın evinde H.A, A.D. ve M.A,Y. alkol aldıkları sırada tartıştı. Tartışma kavgaya dönüşünce H.A. tabancayla Ö.A. ve M.A.Y'yi yaraladı.

Ambulansla Ermenek Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.

Şüpheli H.A. jandarma tarafından gözaltına alındı.

Karaman Ermenek ilçesisilahlı Yaralama

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.