Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Konya'da hastanede silahlı saldırıya uğrayan doktor ve saldırgan öldü

06.07.2022 - 18:28, Güncelleme: 03.01.2023 - 04:23 1323+ kez okundu.
 

Konya'da hastanede silahlı saldırıya uğrayan doktor ve saldırgan öldü

Konya'da hastanede silahlı saldırıya uğrayan doktor ve saldırgan öldü
Olay, Konya Şehir Hastanesi'nin kardiyoloji bölümünde meydana geldi.   Konya'da görev yaptığı hastanede saldırıya uğrayan doktor, ağır yaralandı. Alınan bilgiye göre, Konya Şehir Hastanesi'nde bir poliklinikte tedavi gören hasta ile doktor Ekrem Karakaya arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Doktoru silahla vuran hasta, aynı silahla intihar girişiminde bulundu. Durumu ağır olan doktor Karakaya ve hastanın ameliyata alındığı öğrenildi.Ekrem Karakaya, meslektaşlarının çabasına rağmen kurtarılamadı. Durumu ağır olan zanlı da hayatını kaybetti. Saldırganın, Yunak İlçe Devlet Hastanesi'nde güvenlik görevlisi olarak çalıştığı öğrenildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, saldırıya ilişkin adli makamların araştırmalarını sürdürdüğünü açıkladı.Bakan Koca, ''Konya Yunak İlçe Devlet Hastanesinden bir güvenlik görevlisi, Konya Şehir Hastanemizde bir hekim arkadaşımıza silahıyla ateş ederek onu hayattan kopardı. Olayda kendisi de öldü. Milletimizin başı sağ olsun'' dedi. 
Konya'da hastanede silahlı saldırıya uğrayan doktor ve saldırgan öldü

Olay, Konya Şehir Hastanesi'nin kardiyoloji bölümünde meydana geldi.

 

Konya'da görev yaptığı hastanede saldırıya uğrayan doktor, ağır yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Konya Şehir Hastanesi'nde bir poliklinikte tedavi gören hasta ile doktor Ekrem Karakaya arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Doktoru silahla vuran hasta, aynı silahla intihar girişiminde bulundu.

Durumu ağır olan doktor Karakaya ve hastanın ameliyata alındığı öğrenildi.Ekrem Karakaya, meslektaşlarının çabasına rağmen kurtarılamadı.

Durumu ağır olan zanlı da hayatını kaybetti. Saldırganın, Yunak İlçe Devlet Hastanesi'nde güvenlik görevlisi olarak çalıştığı öğrenildi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, saldırıya ilişkin adli makamların araştırmalarını sürdürdüğünü açıkladı.Bakan Koca, ''Konya Yunak İlçe Devlet Hastanesinden bir güvenlik görevlisi, Konya Şehir Hastanemizde bir hekim arkadaşımıza silahıyla ateş ederek onu hayattan kopardı. Olayda kendisi de öldü. Milletimizin başı sağ olsun'' dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.