Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

MİLLİ GURURUMUZ TOGG İLK DEFA ERMENEK'E GELİYOR

Dünya 25.07.2023 - 22:08, Güncelleme: 25.07.2023 - 22:15 5048+ kez okundu.
 

MİLLİ GURURUMUZ TOGG İLK DEFA ERMENEK'E GELİYOR

Valimiz Tuncay Akkoyun'un yarın ilçemize milli gururumuz togg araçla geleceği öğrenildi.
 Valimiz Tuncay Akkoyun'un ilçemize milli gururumuz togg araçla geleceği öğrenildi.Karaman Valisi Tuncay Akkoyun Başkanlığında ilçe kaymakamlarının, il genel meclis başkanının, il Özel idaresi Genel Sekreterinin ve il kurum müdürlerinin katılacağı KÖYDES tahsisat komisyon toplantısı ilk defa ilçemizde yapılacak. 26.07.2023 Çarşamba günü yapılacak olan KÖYDES (Köylerin Altyapısının Desteklenmesi Projesi) tahsisat komisyon toplantısı Saat:14.00'de Valimiz Sayın Tuncay Akkoyun Başkanlığında Selçuklu Otel'de gerçekleşecek.  Aynı zamanda ilçemizde farklı yerleri de ziyaret edecek olan Vali Tuncay Akkoyun; sabah saat 9.00'da Karaman'dan hareket ederek Gökçeseki Ören Yerinde incelemelerde bulunacak. Saat 12.00'de Selçuklu Otelde yemek programına katılacak olan  Akkoyun yemekten sonra öğle namazı için Sipas Camiiye geçecek.Saat 14.00'te Köydes Değerlendirme toplantısı için Selçuklu otele geçecek olan Akkoyun toplantı bitttikten sonra yapım aşamasında olan Kapalı Spor Salonunda incelemerde bulunacak ve saat:16.00 civarında Katranlı Köyü asfalt incelemesi gerçekleştirecek.Yapılacak olan program aşağıda verilmiştir;
Valimiz Tuncay Akkoyun'un yarın ilçemize milli gururumuz togg araçla geleceği öğrenildi.

 Valimiz Tuncay Akkoyun'un ilçemize milli gururumuz togg araçla geleceği öğrenildi.Karaman Valisi Tuncay Akkoyun Başkanlığında ilçe kaymakamlarının, il genel meclis başkanının, il Özel idaresi Genel Sekreterinin ve il kurum müdürlerinin katılacağı KÖYDES tahsisat komisyon toplantısı ilk defa ilçemizde yapılacak.

26.07.2023 Çarşamba günü yapılacak olan KÖYDES (Köylerin Altyapısının Desteklenmesi Projesi) tahsisat komisyon toplantısı Saat:14.00'de Valimiz Sayın Tuncay Akkoyun Başkanlığında Selçuklu Otel'de gerçekleşecek.

 Aynı zamanda ilçemizde farklı yerleri de ziyaret edecek olan Vali Tuncay Akkoyun; sabah saat 9.00'da Karaman'dan hareket ederek Gökçeseki Ören Yerinde incelemelerde bulunacak. Saat 12.00'de Selçuklu Otelde yemek programına katılacak olan  Akkoyun yemekten sonra öğle namazı için Sipas Camiiye geçecek.Saat 14.00'te Köydes Değerlendirme toplantısı için Selçuklu otele geçecek olan Akkoyun toplantı bitttikten sonra yapım aşamasında olan Kapalı Spor Salonunda incelemerde bulunacak ve saat:16.00 civarında Katranlı Köyü asfalt incelemesi gerçekleştirecek.Yapılacak olan program aşağıda verilmiştir;

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.