Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ÖZ SAĞLIK İŞ SENDİKASI İLE MATBAAMIZ TARAFINDAN ANLAŞMA YAPILDI

14.07.2022 - 17:21, Güncelleme: 03.01.2023 - 04:23 2086+ kez okundu.
 

ÖZ SAĞLIK İŞ SENDİKASI İLE MATBAAMIZ TARAFINDAN ANLAŞMA YAPILDI

HAK İŞ ve ÖZ - SAĞLIK İŞ SENDİKASI KARAMAN ŞUBESİ İLE MATBAAMIZ ARASINDA 25 İNDİRİM ANLAŞMASI İMZALANDI
Matbaa ve Gazetemizi ziyaretimize gelen HAK İŞ ve ÖZ - SAĞLIK İŞ SENDİKASI KARAMAN ŞUBESİ Başkanı Hatice BAĞCIĞLU ve Ermenek Temsilcileri ziyarete gelerek ÖZ SAĞLIK İŞ SENDİKASINA BAĞLI üyeler ilen matbaamızda yapılacak olan her türlü işlerde 25 indirim anlaşması yapıldı.Her iki tarafada hayırlı olmasını temenni eder görevlerinde başarılar dileriz. Aydın Ofset Matbaa/Yeşil Ermenek Gazetesi
HAK İŞ ve ÖZ - SAĞLIK İŞ SENDİKASI KARAMAN ŞUBESİ İLE MATBAAMIZ ARASINDA 25 İNDİRİM ANLAŞMASI İMZALANDI

Matbaa ve Gazetemizi ziyaretimize gelen HAK İŞ ve ÖZ - SAĞLIK İŞ SENDİKASI KARAMAN ŞUBESİ Başkanı Hatice BAĞCIĞLU ve Ermenek Temsilcileri ziyarete gelerek ÖZ SAĞLIK İŞ SENDİKASINA BAĞLI üyeler ilen matbaamızda yapılacak olan her türlü işlerde 25 indirim anlaşması yapıldı.Her iki tarafada hayırlı olmasını temenni eder görevlerinde başarılar dileriz.

Aydın Ofset Matbaa/Yeşil Ermenek Gazetesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.