Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Şahbey Tekstil 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Dünya (Web Sitesi) - Web Sitesi | 08.03.2023 - 17:43, Güncelleme: 08.03.2023 - 18:01 1799+ kez okundu.
 

Şahbey Tekstil 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Şahbey Tekstil 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı
Geçtiğimiz aylarda Başyaylada faaliyetine başlayan Şahbey Tekstil 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü çalışanları ile kutladı. Şahbey Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Şirket yetkilisi Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi bey çalışanlarına karanfil takdim ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı ve işyerinde çalışan bayanlar Hilmi beye teşekkür etti. Hilmi bey mesajında;8 Mart, dünyada kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemleri dile getirdikleri gündür. Kadınlarımızın bu anlamlı gününü yürekten kutluyorum.dedi  
Şahbey Tekstil 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Geçtiğimiz aylarda Başyaylada faaliyetine başlayan Şahbey Tekstil 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü çalışanları ile kutladı.

Şahbey Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı

Şirket yetkilisi Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi bey çalışanlarına karanfil takdim ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı ve işyerinde çalışan bayanlar Hilmi beye teşekkür etti.

Hilmi bey mesajında;8 Mart, dünyada kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemleri dile getirdikleri gündür. Kadınlarımızın bu anlamlı gününü yürekten kutluyorum.dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.