Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

SON DAKİKA: 6'lı masa toplantısı başladı! 6'lı masanın Cumhurbaşkanı adayı kim olacak?

Dünya (Web Sitesi) - Web Sitesi | 02.03.2023 - 15:52, Güncelleme: 02.03.2023 - 15:52 1414+ kez okundu.
 

SON DAKİKA: 6'lı masa toplantısı başladı! 6'lı masanın Cumhurbaşkanı adayı kim olacak?

Saadet Partisi'nin ev sahipliğinde bir araya gelen 6'lı masanın 12. toplantısı başladı.
Bugün 12. kez bir araya gelen altılı masanın, toplantısı başladı. Edindiğimiz bilgiye göre; Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Lideri Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, DEVA Partisi Lideri, Ali Babacan, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ve Gelecek Partisi Lideri Ahmet Davutoğlu saat 14.00'de Saadet Partisi'nde buluştu.  Genel başkan Temel Karamollaoğlu, liderleri kapıda karşıladı.  Genel merkeze ilk gelen Kemal Kılıçdaroğlu oldu. Ardından, Gültekin Uysal, Meral Akşener, Ali Babacan ve son olarak Ahmet Davutoğlu geldi.  Altılı masanın bugün ki ana gündemi aday belirleme olacak.  Basına kapalı yapılacak olan toplantının ardından yazılı açıklama yapılması bekleniyor. 
Saadet Partisi'nin ev sahipliğinde bir araya gelen 6'lı masanın 12. toplantısı başladı.

Bugün 12. kez bir araya gelen altılı masanın, toplantısı başladı. Edindiğimiz bilgiye göre;

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Lideri Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, DEVA Partisi Lideri, Ali Babacan, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ve Gelecek Partisi Lideri Ahmet Davutoğlu saat 14.00'de Saadet Partisi'nde buluştu. 

Genel başkan Temel Karamollaoğlu, liderleri kapıda karşıladı. 

Genel merkeze ilk gelen Kemal Kılıçdaroğlu oldu. Ardından, Gültekin Uysal, Meral Akşener, Ali Babacan ve son olarak Ahmet Davutoğlu geldi. 

Altılı masanın bugün ki ana gündemi aday belirleme olacak. 

Basına kapalı yapılacak olan toplantının ardından yazılı açıklama yapılması bekleniyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.