Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

TARİHİ DEĞERE SAHİP ÇEŞME HAKKINDA AÇIKLAMA GELDİ

26.08.2022 - 16:53, Güncelleme: 03.01.2023 - 04:23 2228+ kez okundu.
 

TARİHİ DEĞERE SAHİP ÇEŞME HAKKINDA AÇIKLAMA GELDİ

İlçemiz  Ermenek Belediyesi Tarihi bir değere sahip olan çeşme hakkında yaptığı açıklamada; ''Bazı sosyal medya sitelerinde; Belediyemizce Seyran Mahallesi’nde tarihi değere sahip bir çeşmenin “birilerine” isim verdirmek amacıyla yıkıldığı yönünde paylaşımlar yapıldığı görülmüştür. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar tarih ve doğaya nasıl sahip çıktığımız, kültürel ve tarihsel değerlerimize ne kadar önem verdiğimiz siz değerli hemşerilerimiz tarafından her zaman takdirle izlenmektedir. Hayırsever vatandaşlarımızın talebi üzerine bahçe konu çeşme ile ilgili olarak; 1)Koruma Kurulu’nca alınmış Koruma Kararı olmadığı, 2)Belediye kayıtlarımızda da çeşmeyi yaptıranlarla ilgili bir kaydının bulunmadığı, Belirlenmesi üzerine konu Belediye Encümenince değerlendirilerek, 18/02/2021 tarihinde dönemin Encümen üyelerince yapılmasına karar verilmiştir. Ancak başvuru sahiplerince bugüne kadar bahse konu çeşme ile ilgili herhangi bir çalışmama yapılmaması üzerine belediyemizce aslına ve tarihi dokusuna sadık kalınacak şekilde yenileme çalışmasına başlanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.''denildi.

İlçemiz  Ermenek Belediyesi Tarihi bir değere sahip olan çeşme hakkında yaptığı açıklamada;

''Bazı sosyal medya sitelerinde; Belediyemizce Seyran Mahallesi’nde tarihi değere sahip bir çeşmenin “birilerine” isim verdirmek amacıyla yıkıldığı yönünde paylaşımlar yapıldığı görülmüştür.
Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar tarih ve doğaya nasıl sahip çıktığımız, kültürel ve tarihsel değerlerimize ne kadar önem verdiğimiz siz değerli hemşerilerimiz tarafından her zaman takdirle izlenmektedir.
Hayırsever vatandaşlarımızın talebi üzerine bahçe konu çeşme ile ilgili olarak;
1)Koruma Kurulu’nca alınmış Koruma Kararı olmadığı,
2)Belediye kayıtlarımızda da çeşmeyi yaptıranlarla ilgili bir kaydının bulunmadığı,
Belirlenmesi üzerine konu Belediye Encümenince değerlendirilerek, 18/02/2021 tarihinde dönemin Encümen üyelerince yapılmasına karar verilmiştir.
Ancak başvuru sahiplerince bugüne kadar bahse konu çeşme ile ilgili herhangi bir çalışmama yapılmaması üzerine belediyemizce aslına ve tarihi dokusuna sadık kalınacak şekilde yenileme çalışmasına başlanmıştır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.''denildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.