Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

TEŞEKKÜRLER KARAMAN

Dünya 21.02.2023 - 14:11, Güncelleme: 21.02.2023 - 14:11 1118+ kez okundu.
 

TEŞEKKÜRLER KARAMAN

Karaman’dan 3️⃣2️⃣9️⃣ tır, 1️⃣8️⃣1️⃣ kamyon ve 4️⃣0️⃣ kamyonet yardım malzemesi ile 8️⃣4️⃣ iş makinesi olmak üzere toplam 6️⃣3️⃣4️⃣ araç afet bölgesine sevk edildi.
Karaman Valisi Tuncay Akkoyun twitter hesabından yaptığı paylaşımda;Afetin ilk anından itibaren gayret ve fedakârlıkla afetzede vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için çaba gösteren gönlü güzel Karamanlı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Kalıcı konutlar inşa edilene kadar yardımlarımıza aralıksız devam etmeliyiz. Desteğe devam ediyoruz.dedi. Valilikten yapılan açıklamada; Karaman’dan 3️⃣2️⃣9️⃣ tır, 1️⃣8️⃣1️⃣ kamyon ve 4️⃣0️⃣ kamyonet yardım malzemesi ile 8️⃣4️⃣ iş makinesi olmak üzere toplam 6️⃣3️⃣4️⃣ araç afet bölgesine sevk edilmiştir.El ele, gönül gönüle vererek hep birlikte afet bölgesine destek oluyoruz.denildi. YARDIMLARA DEVAM EDİYORUZ 
Karaman’dan 3️⃣2️⃣9️⃣ tır, 1️⃣8️⃣1️⃣ kamyon ve 4️⃣0️⃣ kamyonet yardım malzemesi ile 8️⃣4️⃣ iş makinesi olmak üzere toplam 6️⃣3️⃣4️⃣ araç afet bölgesine sevk edildi.

Karaman Valisi Tuncay Akkoyun twitter hesabından yaptığı paylaşımda;Afetin ilk anından itibaren gayret ve fedakârlıkla afetzede vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için çaba gösteren gönlü güzel Karamanlı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Kalıcı konutlar inşa edilene kadar yardımlarımıza aralıksız devam etmeliyiz. Desteğe devam ediyoruz.dedi.

Valilikten yapılan açıklamada;

Karaman’dan 3️⃣2️⃣9️⃣ tır, 1️⃣8️⃣1️⃣ kamyon ve 4️⃣0️⃣ kamyonet yardım malzemesi ile 8️⃣4️⃣ iş makinesi olmak üzere toplam 6️⃣3️⃣4️⃣ araç afet bölgesine sevk edilmiştir.El ele, gönül gönüle vererek hep birlikte afet bölgesine destek oluyoruz.denildi.

YARDIMLARA DEVAM EDİYORUZ 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.