Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERMENEK ÇAMLICA KİTABEVİNDE KAMPANYALI SATIŞLAR BAŞLADI

Dünya 28.12.2023 - 12:00, Güncelleme: 28.12.2023 - 12:12 4399+ kez okundu.
 

ERMENEK ÇAMLICA KİTABEVİNDE KAMPANYALI SATIŞLAR BAŞLADI

İlçemizde bulunan Ermenek Çamlıca Kitabevi kampanyalı satışlarına devam ediyor.
İlçemiz Çınarlısu Mahallesi Şadırvan sokak Tarım Kredi Kooperatifi karşısında bulunan Ermenek Çamlıca Kitabevi işletmesi Müşterilerine kapmpanyalı ürünler sunmaya devam ediyor. Yaptığımız görüşmede; Hertürlü hac ve umre malzemeleri,İhram,İhram terlik kemer ve tavaf patiği,İnci ve tesbih çeşitleri,Yüzük kolye çeşitleri,Çocuk oyuncak şeçitleri,Her türlü hurma çeşitleri,Seccade çeşitleri,Mis ve oda kokuları,Yazma çeşitleri, Hac ve umreye uygun ayakkabı çeşitleri,Takke çeşitleri,Misvak ve mis diş çeşitleri,Zemzem takımlar,Bay bayan kefen çeşitleri,Kuranı kerim,İlmihal,Cüz,Arapça kitap,Hertürlü roman çeşitleri,Kırtasiye malzemeleri,Dana döner,Dana kangal sucuk,Pastırma,Dana burger,Mantı,Çiğköfte,Pizza,Tüm gezen tavuk,Tüm tavuk,Tavuk bonfile,Tavuk but,Fırınlık üst but,Tavuk, buket, Tavuk pirzola,Tavuk çıtır kelebek,Tavuk ızgara,Tavuk kanat,Tavuk piliç kangal sucuk,Tavuk döner vb. ürünler kampanyalı fiyatlarımızla satışa sunulmaktadır. Önceliğimiz Kaliteli helal kesim sağlığa uygun ürünler sunmaktır. Vatandaşa elimizdeki çeşitli ürünleri kampanyalı fiyatlarla sunmaktayız.Dedi.    
İlçemizde bulunan Ermenek Çamlıca Kitabevi kampanyalı satışlarına devam ediyor.

İlçemiz Çınarlısu Mahallesi Şadırvan sokak Tarım Kredi Kooperatifi karşısında bulunan Ermenek Çamlıca Kitabevi işletmesi Müşterilerine kapmpanyalı ürünler sunmaya devam ediyor.

Yaptığımız görüşmede;

Hertürlü hac ve umre malzemeleri,İhram,İhram terlik kemer ve tavaf patiği,İnci ve tesbih çeşitleri,Yüzük kolye çeşitleri,Çocuk oyuncak şeçitleri,Her türlü hurma çeşitleri,Seccade çeşitleri,Mis ve oda kokuları,Yazma çeşitleri, Hac ve umreye uygun ayakkabı çeşitleri,Takke çeşitleri,Misvak ve mis diş çeşitleri,Zemzem takımlar,Bay bayan kefen çeşitleri,Kuranı kerim,İlmihal,Cüz,Arapça kitap,Hertürlü roman çeşitleri,Kırtasiye malzemeleri,Dana döner,Dana kangal sucuk,Pastırma,Dana burger,Mantı,Çiğköfte,Pizza,Tüm gezen tavuk,Tüm tavuk,Tavuk bonfile,Tavuk but,Fırınlık üst but,Tavuk, buket, Tavuk pirzola,Tavuk çıtır kelebek,Tavuk ızgara,Tavuk kanat,Tavuk piliç kangal sucuk,Tavuk döner vb. ürünler kampanyalı fiyatlarımızla satışa sunulmaktadır. Önceliğimiz Kaliteli helal kesim sağlığa uygun ürünler sunmaktır. Vatandaşa elimizdeki çeşitli ürünleri kampanyalı fiyatlarla sunmaktayız.Dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.