Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

"Milli Ağaçlandırma Günü" vesilesiyle 300 fidan toprakla buluştu

Dünya (Web Sitesi) - Web Sitesi | 11.11.2023 - 12:31, Güncelleme: 14.11.2023 - 12:46 3779+ kez okundu.
 

"Milli Ağaçlandırma Günü" vesilesiyle 300 fidan toprakla buluştu

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü dolayısıyla İlçemizde 300 fidan toprakla buluşturuldu.
11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü dolayısıyla İlçemizde  300 fidan toprakla buluşturuldu.   İlçemiz Kaymakamı Fatih ERDOĞAN ve Belediye Başkanı Mustafa BOZCU, İlçemiz Balkusan Yolu üzeri Pol's fabrikası yanında gerçekleşen etkinlikte öğrencilerle birlikte fidan dikti. Ayrıca, çeşitli kamu kurumları, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de Milli Ağaçlandırma Günü etkinliğine katılarak fidan diktiler. Fidan dikim etkinliği sonrasında öğrencilere İl Genel Meclis Başkanı Eyyup Çayır ve İlçemiz Kaymakamı Fatih Erdoğan ve Ak Parti Karaman Milletvekili Osman Sağlam tarafından  Basketbol, Futbol, Voleybol topu ve Santranç dağıtıldı.  Etkinlik fotoğraf çekiminin ardından son buldu. Törene İlçe Kaymakamı, Belediye Başkanı, Cumhuriyet Başsavcısı, İlçe Garnizon Komutanı, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Parti Başkanları, Daire Amirleri, Kurum ve Kuruluş Müdürleri, Öğrenci ve Öğretmenlerle birlikte vatandaşlarımız katıldı.
11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü dolayısıyla İlçemizde 300 fidan toprakla buluşturuldu.

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü dolayısıyla İlçemizde  300 fidan toprakla buluşturuldu.   İlçemiz Kaymakamı Fatih ERDOĞAN ve Belediye Başkanı Mustafa BOZCU, İlçemiz Balkusan Yolu üzeri Pol's fabrikası yanında gerçekleşen etkinlikte öğrencilerle birlikte fidan dikti. Ayrıca, çeşitli kamu kurumları, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de Milli Ağaçlandırma Günü etkinliğine katılarak fidan diktiler. Fidan dikim etkinliği sonrasında öğrencilere İl Genel Meclis Başkanı Eyyup Çayır ve İlçemiz Kaymakamı Fatih Erdoğan ve Ak Parti Karaman Milletvekili Osman Sağlam tarafından  Basketbol, Futbol, Voleybol topu ve Santranç dağıtıldı.  Etkinlik fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

Törene İlçe Kaymakamı, Belediye Başkanı, Cumhuriyet Başsavcısı, İlçe Garnizon Komutanı, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Parti Başkanları, Daire Amirleri, Kurum ve Kuruluş Müdürleri, Öğrenci ve Öğretmenlerle birlikte vatandaşlarımız katıldı.

Karaman HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.