Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

SARIVELİLER'DE İSRAİL'İN FİLİSTİNE SALDIRILARI PROTESTO EDİLDİ

Dünya 23.10.2023 - 15:10, Güncelleme: 23.10.2023 - 15:34 3993+ kez okundu.
 

SARIVELİLER'DE İSRAİL'İN FİLİSTİNE SALDIRILARI PROTESTO EDİLDİ

Sarıveliler Halkın Kurtuluş Partisi İlçe Teşkilatı İsrail'in Filistin'e yaptığı saldırıları protesto etti.
HKP Sarıveliler İlçe Örgütü yaptığı basın açıklamasında; AB-D Emperyalistlerinin Arap Halklarının bağrına sapladığı kama olan Siyonist İsrail Nazi Soykırımını aratmayacak. yöntemlerle Mazlum Filistin Halkını soykırıma uğratıyor 1948'de ABD ve AB emperyalist haydut devletleri; Ortadoğu'da kendilerine sadık, kendilerinin emrinde bir "ileri karakol", bir "petrol bekçisi" görevini yapacak bir devlet oluşturmak için İsrail'i kurdular. Dünyanın dört bir yanından kaçkın Yahudileri toplayarak burada Filistin toprakları üzerinde bir Yahudi Devleti oluşturdular. İşte bu yapay devlet, öldürmekten, kan, gözyaşı dökmekten, işkence etmekten, soykırım yapmaktan başka bir şey bilmeyen bu katil devlet, 1948'den bugüne Arap Halkını kana, gözyaşına boğmaya, katletmeye devam ediyor. Kanlı zalim ABD Emperyalist Haydudunun müttefiki Siyonist İsrail bugün Gazze Şeridi'nde bütünüyle süpürme ve soykırım harekâtına girişmiş durumda. Yok hiçbir acımaları, vicdanları, merhamet duyguları bu zalimlerin. Arkalarında ABD ve AB Emperyalist haydutları, hastaneleri bile bombalıyorlar, insanların evlerini başlarına yıkıyorlar, kadın, çocuk, genç, yaşlı demeden katlediyorlar, fosfor bombaları kullanıyorlar. Hiç durmadan savaş suçu işliyorlar. Siyonist İsrail Ordusu açıkça ültimatom veriyor, "Gazzeliler Güneye doğru gitsinler yoksa bombalarımızın hedefi olacaklar", diyorlar ama diğer taraftan güneye giden kafileleri de bombalıyorlar. Çünkü bunlar 7'sinden 70'ine bütün Arap Milletini yok etmeye programlanmış yapay zeka ürünü insanlar. Ve Siyonist İsrail canavarları Netanyahu, onun Savunma Bakanı ne diyor? "Karşımızdakiler insan değil, insan görünümlü hayvanlarla mücadele ediyoruz". İşte böylesine kriminalize ediyor, düşmanlaştırıyorlar Filistin Halkını. Tıpkı Naziler gibi. Nazilerde düşmanlarını böyle kriminalize edip, kötülemişlerdi, aşağılamışlardı. Siyonist Israil Canavarları Nazilerin bütün yöntemlerini devraldılar ve onları Filistin'de sürdürüyorlar. Bu Alçak Siyonist, Gazze'yi karadan ve denizden ablukaya alarak, elektrik, su, gaz, gıda yardımlarının ulaşmasını da engelliyor. Tüm Dünyanın tanık olduğu gibi Siyonist Israil Filistin Halkına karşı, Gazze Halkına karşı tarihte ender görülen bir soykırıma girişmiş bulunmaktadır. Filistin, Filistinlilerin vatanıdır. İsrail işgalcidir. Siyonist İsrail Devleti Emperyalistler tarafından Ortadoğu'da Arap Halkının böğrüne saplanmış yapay bir devlettir. Bu net, kesin, açık. Halkın Kurtuluş Partisi olarak vicdanlı olan, insani değerler taşıyan tüm halkımızı duyarlı olmaya, tepki göstermeye çağırıyoruz. Kahrolsun Katil ABD-AB Emperyalizmi! Katil Amerika ve AB Emperyalist Haydutları Ortadoğu'dan defol diyemeyen her aydın, her siyasi ya gafildir, ya korkaktır, ya satılmıştır, ya haindir, ya namussuzdur. Katil Siyonist İsrail, katliamdan vazgeç. Filistin Halkının haklı ve meşru değerlerini kabul et.Denildi.
Sarıveliler Halkın Kurtuluş Partisi İlçe Teşkilatı İsrail'in Filistin'e yaptığı saldırıları protesto etti.

HKP Sarıveliler İlçe Örgütü yaptığı basın açıklamasında;

AB-D Emperyalistlerinin Arap Halklarının bağrına sapladığı kama olan Siyonist İsrail Nazi Soykırımını aratmayacak.
yöntemlerle Mazlum Filistin Halkını soykırıma uğratıyor
1948'de ABD ve AB emperyalist haydut devletleri; Ortadoğu'da kendilerine sadık, kendilerinin emrinde bir "ileri karakol", bir "petrol bekçisi" görevini yapacak bir devlet oluşturmak için İsrail'i kurdular. Dünyanın dört bir yanından kaçkın Yahudileri toplayarak burada Filistin toprakları üzerinde bir Yahudi Devleti oluşturdular. İşte bu yapay devlet, öldürmekten, kan, gözyaşı dökmekten, işkence etmekten, soykırım yapmaktan başka bir şey bilmeyen bu katil devlet, 1948'den bugüne Arap Halkını kana, gözyaşına boğmaya, katletmeye devam ediyor.
Kanlı zalim ABD Emperyalist Haydudunun müttefiki Siyonist İsrail bugün Gazze Şeridi'nde bütünüyle süpürme ve soykırım harekâtına girişmiş durumda. Yok hiçbir acımaları, vicdanları, merhamet duyguları bu zalimlerin. Arkalarında ABD ve AB Emperyalist haydutları, hastaneleri bile bombalıyorlar, insanların evlerini başlarına yıkıyorlar, kadın, çocuk, genç, yaşlı demeden katlediyorlar, fosfor bombaları kullanıyorlar. Hiç durmadan savaş suçu işliyorlar.
Siyonist İsrail Ordusu açıkça ültimatom veriyor, "Gazzeliler Güneye doğru gitsinler yoksa bombalarımızın hedefi olacaklar", diyorlar ama diğer taraftan güneye giden kafileleri de bombalıyorlar. Çünkü bunlar 7'sinden 70'ine bütün Arap Milletini yok etmeye programlanmış yapay zeka ürünü insanlar.
Ve Siyonist İsrail canavarları Netanyahu, onun Savunma Bakanı ne diyor?
"Karşımızdakiler insan değil, insan görünümlü hayvanlarla mücadele ediyoruz". İşte böylesine kriminalize ediyor, düşmanlaştırıyorlar Filistin Halkını. Tıpkı Naziler gibi. Nazilerde düşmanlarını böyle kriminalize edip, kötülemişlerdi, aşağılamışlardı. Siyonist Israil Canavarları Nazilerin bütün yöntemlerini devraldılar ve onları Filistin'de sürdürüyorlar.
Bu Alçak Siyonist, Gazze'yi karadan ve denizden ablukaya alarak, elektrik, su, gaz, gıda yardımlarının ulaşmasını da engelliyor.
Tüm Dünyanın tanık olduğu gibi Siyonist Israil Filistin Halkına karşı, Gazze Halkına karşı tarihte ender görülen bir soykırıma girişmiş bulunmaktadır.

Filistin, Filistinlilerin vatanıdır. İsrail işgalcidir. Siyonist İsrail Devleti Emperyalistler tarafından Ortadoğu'da Arap Halkının böğrüne saplanmış yapay bir devlettir.
Bu net, kesin, açık.
Halkın Kurtuluş Partisi olarak vicdanlı olan, insani değerler taşıyan tüm halkımızı duyarlı olmaya, tepki göstermeye çağırıyoruz.
Kahrolsun Katil ABD-AB Emperyalizmi!
Katil Amerika ve AB Emperyalist Haydutları Ortadoğu'dan defol diyemeyen her aydın, her siyasi ya gafildir, ya korkaktır, ya satılmıştır, ya haindir, ya namussuzdur.
Katil Siyonist İsrail, katliamdan vazgeç. Filistin Halkının haklı ve meşru değerlerini kabul et.Denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.