Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

15 KATA KADAR ASANSÖR HİZMETİ

30.12.2021 - 14:00, Güncelleme: 03.01.2023 - 04:23 926+ kez okundu.
 

15 KATA KADAR ASANSÖR HİZMETİ

1982'den bugüne her türlü mobilya dekarosyon işi ile faaliyet göstermekte olan ERMENEK DUMAN MOBİLYA vatandaşlarımıza yeni hizmetler getirmeye devam ediyor.
Duman Mobilya ekibi ile yaptığımız görüşmede; Taşıma sırasında hangi eşyaya hangi ambalaj malzemesi kullanılacağının bilindiğini ve bu uygulama ile beraber ilk taşıma aşamasında gerekli olabilecek tüm ambalaj malzeme listesinin planlandığını belirten Duman Mobilya Ekibi ambalajlama esnasında kırılacak eşyaların paketlendiğini söyledi. Asansörlü, ambalajlı, isteğe göre sigorta hizmetlerinin verildiği DUMAN MOBİLYA şehir içi ve şehir dışı nakliyelerinde günlük ve aylık depolama hizmeti de sunduklarını belirttiler. Evden eve taşımacılık işlemlerinde kullanılan ambalaj malzemelerinin tamamının çevre dostu olarak yer alması, ayrıca taşımacılık esnasında tüm eşyaların isteğe bağlı sigorta güvencesi altına alınması, DUMAN MOBİLYA olarak ön sıralarda tutuluyor. Tüm eşyaların söküm kurulum işlemlerinin kaliteli ve güvenli bir şekilde yapıldığını belirten Duman Mobilya Ekibi kiralık asansör hizmetide veriyor. Yeşil Ermenek Gazetesi olarak DUMAN MOBİLYA EKİBİNE yaptığı işte başarılarının devamını dileriz.
1982'den bugüne her türlü mobilya dekarosyon işi ile faaliyet göstermekte olan ERMENEK DUMAN MOBİLYA vatandaşlarımıza yeni hizmetler getirmeye devam ediyor.

Duman Mobilya ekibi ile yaptığımız görüşmede;

Taşıma sırasında hangi eşyaya hangi ambalaj malzemesi kullanılacağının bilindiğini ve bu uygulama ile beraber ilk taşıma aşamasında gerekli olabilecek tüm ambalaj malzeme listesinin planlandığını belirten Duman Mobilya Ekibi ambalajlama esnasında kırılacak eşyaların paketlendiğini söyledi. Asansörlü, ambalajlı, isteğe göre sigorta hizmetlerinin verildiği DUMAN MOBİLYA şehir içi ve şehir dışı nakliyelerinde günlük ve aylık depolama hizmeti de sunduklarını belirttiler.
Evden eve taşımacılık işlemlerinde kullanılan ambalaj malzemelerinin tamamının çevre dostu olarak yer alması, ayrıca taşımacılık esnasında tüm eşyaların isteğe bağlı sigorta güvencesi altına alınması, DUMAN MOBİLYA olarak ön sıralarda tutuluyor.

Tüm eşyaların söküm kurulum işlemlerinin kaliteli ve güvenli bir şekilde yapıldığını belirten Duman Mobilya Ekibi kiralık asansör hizmetide veriyor.

Yeşil Ermenek Gazetesi olarak DUMAN MOBİLYA EKİBİNE yaptığı işte başarılarının devamını dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.