Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

KARAMAN FUTBOL KULÜBÜ BAŞKANI'NDAN REKTÖR NAMIK AK'A ZİYARET

25.06.2022 - 14:18, Güncelleme: 03.01.2023 - 04:23 2094+ kez okundu.
 

KARAMAN FUTBOL KULÜBÜ BAŞKANI'NDAN REKTÖR NAMIK AK'A ZİYARET

Karaman Futbol Kulübü (FK) Başkanı Süleyman Han, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Namık Ak'ı ziyaret etti. Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Karaman Futbol Kulübü Başkanı Süleyman Han'a Spor Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Sefa Lök ile Fakülte Sekreteri Zihni Oğuz Şimşek eşlik etti. Ziyarette Rektör Prof. Dr. Namık Ak ile Karaman Futbol Kulübü Başkanı Süleyman Han, üniversite bünyesinde yer alan spor tesisleri, Karaman Futbol Kulübünün her geçen gün artan başarısı ve geleceğe dönük hedefleri hakkında bir süre sohbet etti. Ziyaret, iyi dilek temennilerin ardından hediye takdimleri ile sona erdi.

Karaman Futbol Kulübü (FK) Başkanı Süleyman Han, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Namık Ak'ı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Karaman Futbol Kulübü Başkanı Süleyman Han'a Spor Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Sefa Lök ile Fakülte Sekreteri Zihni Oğuz Şimşek eşlik etti.

Ziyarette Rektör Prof. Dr. Namık Ak ile Karaman Futbol Kulübü Başkanı Süleyman Han, üniversite bünyesinde yer alan spor tesisleri, Karaman Futbol Kulübünün her geçen gün artan başarısı ve geleceğe dönük hedefleri hakkında bir süre sohbet etti.

Ziyaret, iyi dilek temennilerin ardından hediye takdimleri ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.