Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

HEMŞEHRİMİZ KERİMAN ÇELİK'İN ''GAZİ PAŞA ANILAR '' ADLI KİTABI ÇIKTI

Dünya (Web Sitesi) - Web Sitesi | 30.10.2023 - 15:00, Güncelleme: 30.10.2023 - 15:12 2951+ kez okundu.
 

HEMŞEHRİMİZ KERİMAN ÇELİK'İN ''GAZİ PAŞA ANILAR '' ADLI KİTABI ÇIKTI

Hemşehrimiz Keriman ÇELİK tarafından hazırlanan ve gelecek nesillerin Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü sadece belgelere dayalı olarak değil, anılarıyla da tanıması adına hazırlamış olduğu Gazi Paşa Anılar adlı kitap çıktı.
         Hemşehrimiz Keriman ÇELİK tarafından hazırlanan ve gelecek nesillerin Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü sadece belgelere dayalı olarak değil, anılarıyla da tanıması adına hazırlamış olduğu Gazi Paşa Anılar adlı kitap çıktı.  Hemşehrimiz Keriman Çelik Gazetemize yaptığı açıklamada; ‘’Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümsüzleştirmek için anlatmaya devam ediyorum. Lakin artık anlatmakla kalmayıp yazmaya başladım. Bu kitabı yazmamdaki amacım gelecek nesillerin Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü sadece belgelere dayalı olarak değil, anılarıyla tanımasını istememdir. Çünkü her şeyden önce onun yaşantıları bize liderlik etmektedir. Dünyada bütün milletlerin gıpta ile baktığı bir lidere sahibiz ve bu gururu sonuna kadar yaşamaktayız. Bu kitapta Atatürk'ün hayatından kesitler yer almaktadır. Okuyan herkese bir duygu bırakmak ve karanlık çökmüş bir ülkede verilen mücadelelerin içinde yaşanan gerçekleri anlatmak istedim. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ufkunda ilerlemek istedim. Atatürk'ü unutturmamak hepimizin kutsal vazifesidir. Zaman zaman güleceğiniz, duygulanacağınız ve gözyaşlarınızı hâkim olamayacağınız anılar sundum.’’dedi. Gazi Paşa Anılar adlı kitabı almak isteyen vatandaşlarımız Ermenek Kültür Kitabevinde satışa sunulmuştur, oradan ulaşabilirler. Keriman ÇELİK Kimdir? 1997 yılında Ermenek’te doğmuş olan Keriman Çelik, Zehra Galip Sumra Atatürk ilkokulunda eğitim hayatına başladı. Lisans eğitimini Aksaray Üniversitesinde Tarih bölümü olarak 2020 yılında tamamladı ve Üniversite dönemi boyunca Tema Vakfında, KADEM Vakfında, Toplum Gönüllüleri Vakfında, Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde ve Habitat Derneğinde eğitmenlik ve gönüllülük faaliyetleri yürüttü. Öğrenme faaliyetleri içerisinde; Eğitim ve Öğrenci Koçluğu Eğitimi, Etkili İletişim Stratejileri ve Beden Dili Eğitimi, İşaret Dili Eğitimi, Çatışma Yönetimi Eğitim, Motivasyon Koçluğu Eğitimi, Hedef Belirleme Eğitimi, Sınav Kaygısı Eğitimi, Öğrenme Güçlüğü Eğitimi Sertifikaları alarak kendisini daha donanımlı hale getirdi. 2021-2022 eğitim- öğretim yılında Ermenek Çamlıca Ortaokulunda öğretmenlik yaptı ve 2022-2023 eğitim-öğretim yılında Ermenek Mustafa Demirok Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde öğretmenlik yaparak,2021-2023 yılları arasında Ermenek Özel Anka Kurs Merkezinde eğitim vermeye devam etti.2023 yılında Cumhuriyetin yüzüncü yılına armağan olarak Gazi Mustafa Kemal Aktürk’ün anılarından oluşan ‘Gazi Paşa Anılar’ adlı eserini yazdı ve yayımladı.    
Hemşehrimiz Keriman ÇELİK tarafından hazırlanan ve gelecek nesillerin Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü sadece belgelere dayalı olarak değil, anılarıyla da tanıması adına hazırlamış olduğu Gazi Paşa Anılar adlı kitap çıktı.
         Hemşehrimiz Keriman ÇELİK tarafından hazırlanan ve gelecek nesillerin Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü sadece belgelere dayalı olarak değil, anılarıyla da tanıması adına hazırlamış olduğu Gazi Paşa Anılar adlı kitap çıktı.  Hemşehrimiz Keriman Çelik Gazetemize yaptığı açıklamada; ‘’Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümsüzleştirmek için anlatmaya devam ediyorum. Lakin artık anlatmakla kalmayıp yazmaya başladım. Bu kitabı yazmamdaki amacım gelecek nesillerin Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü sadece belgelere dayalı olarak değil, anılarıyla tanımasını istememdir. Çünkü her şeyden önce onun yaşantıları bize liderlik etmektedir. Dünyada bütün milletlerin gıpta ile baktığı bir lidere sahibiz ve bu gururu sonuna kadar yaşamaktayız. Bu kitapta Atatürk'ün hayatından kesitler yer almaktadır. Okuyan herkese bir duygu bırakmak ve karanlık çökmüş bir ülkede verilen mücadelelerin içinde yaşanan gerçekleri anlatmak istedim. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ufkunda ilerlemek istedim. Atatürk'ü unutturmamak hepimizin kutsal vazifesidir. Zaman zaman güleceğiniz, duygulanacağınız ve gözyaşlarınızı hâkim olamayacağınız anılar sundum.’’dedi. Gazi Paşa Anılar adlı kitabı almak isteyen vatandaşlarımız Ermenek Kültür Kitabevinde satışa sunulmuştur, oradan ulaşabilirler.
Keriman ÇELİK Kimdir?
1997 yılında Ermenek’te doğmuş olan Keriman Çelik, Zehra Galip Sumra Atatürk ilkokulunda eğitim hayatına başladı. Lisans eğitimini Aksaray Üniversitesinde Tarih bölümü olarak 2020 yılında tamamladı ve Üniversite dönemi boyunca Tema Vakfında, KADEM Vakfında, Toplum Gönüllüleri Vakfında, Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde ve Habitat Derneğinde eğitmenlik ve gönüllülük faaliyetleri yürüttü. Öğrenme faaliyetleri içerisinde; Eğitim ve Öğrenci Koçluğu Eğitimi, Etkili İletişim Stratejileri ve Beden Dili Eğitimi, İşaret Dili Eğitimi, Çatışma Yönetimi Eğitim, Motivasyon Koçluğu Eğitimi, Hedef Belirleme Eğitimi, Sınav Kaygısı Eğitimi, Öğrenme Güçlüğü Eğitimi Sertifikaları alarak kendisini daha donanımlı hale getirdi. 2021-2022 eğitim- öğretim yılında Ermenek Çamlıca Ortaokulunda öğretmenlik yaptı ve 2022-2023 eğitim-öğretim yılında Ermenek Mustafa Demirok Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde öğretmenlik yaparak,2021-2023 yılları arasında Ermenek Özel Anka Kurs Merkezinde eğitim vermeye devam etti.2023 yılında Cumhuriyetin yüzüncü yılına armağan olarak Gazi Mustafa Kemal Aktürk’ün anılarından oluşan ‘Gazi Paşa Anılar’ adlı eserini yazdı ve yayımladı.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.