Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

İL GENEL MECLİS BAŞKANI EYYUP ÇAYIR’IN ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Dünya (Web Sitesi) - Web Sitesi | 09.01.2024 - 20:12, Güncelleme: 09.01.2024 - 20:12 4422+ kez okundu.
 

İL GENEL MECLİS BAŞKANI EYYUP ÇAYIR’IN ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

İL GENEL MECLİS BAŞKANI EYYUP ÇAYIR’IN ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
Başkan Çayır mesajında; “Bilginin her geçen gün katlanarak çoğaldığı ve teknolojinin takip edilmesi zor bir hızda geliştiği günümüz dünyasında, medya hayati bir önem taşımaktadır. Görsel ve yazılı medyanın yanında sosyal medya olarak nitelenen anlık haberleşme ve bilgi paylaşım ağlarının etkinliğinin günden güne arttığı günümüzde, gazetecilerimizin üzerine düşen sorumluluk her zamankinden daha fazladır. Milletimizin ortak sesi olmanın ötesinde, kamuoyunun vicdanını temsil eden ilkeli ve dürüst yayıncılık prensiplerinden ödün vermeyen, yaşadıkları tüm zorluklara rağmen her koşulda kamuoyunu aydınlatmak için büyük bir özveriyle çalışan, yerel ve ulusal basınımızın güzide temsilcilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor; görevleri başında yaşamlarını yitiren, basın emekçilerini de saygı ve minnetle anıyorum.”Dedi.  
İL GENEL MECLİS BAŞKANI EYYUP ÇAYIR’IN ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Başkan Çayır mesajında;

“Bilginin her geçen gün katlanarak çoğaldığı ve teknolojinin takip edilmesi zor bir hızda geliştiği günümüz dünyasında, medya hayati bir önem taşımaktadır. Görsel ve yazılı medyanın yanında sosyal medya olarak nitelenen anlık haberleşme ve bilgi paylaşım ağlarının etkinliğinin günden güne arttığı günümüzde, gazetecilerimizin üzerine düşen sorumluluk her zamankinden daha fazladır.

Milletimizin ortak sesi olmanın ötesinde, kamuoyunun vicdanını temsil eden ilkeli ve dürüst yayıncılık prensiplerinden ödün vermeyen, yaşadıkları tüm zorluklara rağmen her koşulda kamuoyunu aydınlatmak için büyük bir özveriyle çalışan, yerel ve ulusal basınımızın güzide temsilcilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor; görevleri başında yaşamlarını yitiren, basın emekçilerini de saygı ve minnetle anıyorum.”Dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.